Coaching

Alle berichten in de rubriek coaching

18-02-2013 - INFO INZAKE HACCP ADVIES
Gebruik deze bron indien u aanvullend deskundigheid nodig heeft als het over HACCP gaat. Wanneer u als coach, adviseur of trainer in relatie komt met aan horeca verwante bedrijven als klant, dan komen vroeg of laat de regels betreffende voedselveiligheid en HACCP ter sprake.

11-02-2013 - KORTE MASTERCLASS INTERVISIE COACHING
Korte Masterclass Intervisie Coaching Datum: donderdag 11 april 2013 - Locatie: Utrecht, nu 20% korting en slechts � 199,- : Marijke Lingsma geeft op donderdag 11 april 2013 een korte masterclass intervisie coaching in Seats2meet, moreelspark 65 te Utrecht.

21-03-2012 - MOFUNDUS CURSUS COACHEN
Opleiding Coaching met vijf interventietechniekenCoachen is niet gelijk aan adviseren, nee, een coach is een begeleider van processen. De coach begeleidt een coachkandidaat zodanig dat die eigen antwoorden kan ontdekken door het onderzoeken van belemmeringen en onzekerheden.

21-03-2012 - COACHEN DE AANPAK - CAPGEMINI ACADEMY
Een coaching opleiding bedoeld voor professionals die coaching willen uitoefenenMedewerkers in organisaties worden vaker en vaker geconfronteerd met gewijzigde doelstellingen, nieuwe uitdagingen en organisatieveranderingen.

01-03-2012 - PERSOONLIJKE COACHES
Personal coaches voor organisaties, ondernemers, professionals en managers.Een coach inhuren is vaker gewoon. Het maakt amper uit of u nu professional, ondernemer of manager bent. Iedereen kent iemand die wel eens een coach heeft gehad.

10-12-2011 - COACHING COLUMNS
Kijken met een knipoog naar coaches, managers en andere professionals Over coachen en dergelijke wordt nogal eens verheven en zelfs spiritueel gedaan. Alsof alle coaches in en in hoogstaande mensen zijn die full time met de betere kanten van het mens-zijn bezig zijn.