Coachopleiding

Alle berichten in de rubriek coachopleiding

11-02-2013 - KORTE MASTERCLASS INTERVISIE COACHING
Korte Masterclass Intervisie Coaching Datum: donderdag 11 april 2013 - Locatie: Utrecht, nu 20% korting en slechts � 199,- : Marijke Lingsma geeft op donderdag 11 april 2013 een korte masterclass intervisie coaching in Seats2meet, moreelspark 65 te Utrecht.

10-05-2012 - OPLEIDING COACHEND LEIDINGGEVEN - VAN DEN BROEK EN PARTNERS
Is coaching echt overal het antwoord op? Coachen duikt geregeld op als het tovermiddel voor zelfstandigheid, creativiteit en het probleemoplossend vermogen van medewerkers. Maar is coaching echt overal het antwoord op? Want hoe geeft u coachend leiding met daarbij de afdelingsdoelstellingen voor ogen? En hoe houdt u bij coaching rekening met uw eigen persoonlijkheid? Een coaching opleiding voor leidinggevenden die medewerkers op een meer coachende manier willen aansturen, waarbij het realiseren van doelen centraal staat.

09-05-2012 - LEREN COACHEN ZONDER STAPPENPLAN
Een coachopleiding voor directieleden en management, leidinggevenden op lager- en middenniveau, voorlieden, coördinatoren op de werkvloer, interim-managers en adviseurs. Dit is een techniek waarmee managers/leidinggevenden de ontwikkeling van hun medewerkers kunnen stimuleren.

07-05-2012 - NCOI ASSOCIATE MASTER COACHING
Gespecialiseerd Masterprogramma met mogelijkheid naar volledige Master in Coaching. De opleiding Associate Master Coaching biedt u een diepgaande ontwikkeling in het begeleiden van mensen in organisaties.

06-05-2012 - STARTEN ALS COACH - BOERTIEN GROEP
Ontdek de magie van het coachen. Hoe zorgt u dat u mensen op een zorgvuldige manier coacht? Tot nu toe vertrouwde u misschien vooral op uw intuïtie, maar u hebt het gevoel dat u meer uit uw coachgesprekken kunt halen.

05-05-2012 - OPLEIDING INDIVIDUELE COACHTECHNIEKEN
Wordt bekwaam in het coachen in één-op-één situaties. Door het volgen van dit programma maakt u zich onmisbare coach- en communicatietechnieken eigen om u tot professioneel coach te ontwikkelen.

04-05-2012 - DE VERKOOPLEIDER ALS TRAINER
Leer als verkoopleider hoe u kennis en vaardigheden op een enthousiasmerende wijze kunt overdragen en laten beklijven. Een coaching opleiding bestemd voor Leidinggevenden in de verkoop, seniormedewerkers en andere salesprofessionals die vanuit hun rol kennis en vaardigheden overbrengen aan hun direct reports.

03-05-2012 - COACHEND LEIDINGGEVEN MET RESULTAAT - BOERTIENGROEP
Uw medewerkers doelgericht prikkelen tot uitstekende prestaties. Deze training is bij uitstek geschikt wanneer u uw medewerkers doelgericht wilt begeleiden naar meer resultaat of wilt bijstaan in hun ontwikkeling naar een grotere zelfstandigheid.

02-05-2012 - ISBW OPLEIDING - GRONDBEGINSELEN VAN COACHING
Voor mensen die meer willen weten over het gedrag van mensen en hoe u dit kunt beïnvloeden. De training Grondbeginselen van Coaching leert u alle basisvaardigheden van de coach. Bovendien gaat de training volledig mee met het internettijdperk en komen alle aspecten van het online coachen aan bod.

02-05-2012 - ROI OPLEIDINGEN - COACHEN VAN MEDEWERKERS
Verwerf kennis van en vaardigheid in het hanteren van een coachende stijl van leidinggeven. Wilt u als leidinggevende medewerkers met verschillende persoonlijkheden, achtergronden en ambities motiveren om te werken aan individuele en gezamenlijke resultaten? Dan is het goed om u te bekwamen in coachend leidinggeven.

02-05-2012 - NCOI - MASTERCLASS COACHING IN ORGANISATIES
Afgerond kort programma op erkend Masterniveau met officiële Masterstudiepunten. Coaching is niet meer weg te denken uit organisaties en wordt steeds vaker ingezet als instrument voor performanceverbetering.

01-05-2012 - LEERGANG DIEPTECOACHING
Inzichten en methodieken om uw coaching te verdiepen Bent u als coach op zoek naar inzichten en methodieken om uw coaching te verdiepen? Wilt u uw cliënten nog effectiever ondersteunen in het doorbreken van hun belemmeringen? Heeft u behoefte aan een nieuwe impuls en een spiegel voor uw persoonlijke ontwikkeling als coach? Dan is de Leergang Dieptecoaching u op het lijf geschreven.

29-04-2012 - POST BACHELOR COACHING EN BEGELEIDING
Coaching opleiding gebaseerd op de NOBCO richtlijnen Professionals hebben grote behoefte aan begeleiding en gerichte coaching. In deze Post Bachelor Coaching en Begeleiding ontwikkelt u zich tot een professionele coach.

29-04-2012 - COACHEND LEIDERSCHAP
Bestemd voor leidinggevenden en plaatsvervangend leidinggevenden van afdelingen, voor coördinatoren van teams, projectleiders en teamleiders. Leidinggevenden moeten in staat zijn om hun mensen zo aan te sturen dat ze het beste uit zichzelf halen.

28-04-2012 - TRAINING ORGANISATIECOACHING
Overzien en doorbreken U bent een ervaren coach of veranderaar. Daarbij merkt u dat de organisatiecontext ontwikkeling van mensen of teams stimuleert of begrenst. Bijvoorbeeld door verborgen belangen om verandering tegen te houden, of omdat onvoldoende stilgestaan wordt bij wat echt nodig is.

27-04-2012 - OPLEIDING OPLOSSINGSGERICHT COACHEN
Ideaal wanneer u uw repertoire aan coachingsvaardigheden wilt uitbreiden en beschikt over (basis)communicatievaardigheden. Oplossingsgericht coachen is dé manier van coachen waarbij u de ander helpt eigen oplossingen te formuleren en te realiseren.

27-04-2012 - BASISOPLEIDING COACHING
Korte en praktijkgerichte coachingsopleiding Deze Basisopleiding Coaching is een boeiende en praktijkgerichte kennismaking op het gebied van coaching. In deze opleiding ontwikkelt u kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van coaching.

26-04-2012 - HBO SPORTCOACHING
Uniek en praktijkgericht 1-jarig HBO-programma voor sportcoaches Dit unieke HBO-programma is speciaal ontwikkeld voor sportcoaches die hun vak en rol als coach serieus nemen. In de opleiding wordt aandacht besteed aan specifieke sportthema's, zoals de medische aspecten en sportcoaching, maar daarnaast ontwikkelt u diepgaand inzicht in uw vaardigheden als professioneel coach.

26-04-2012 - DE MANAGER ALS COACH
Schriftelijke leergang speciaal ontwikkeld voor managers In 8 schriftelijke lessen wordt het hele coachingproces stap voor stap met u doorgenomen. De verschillende coachingsvormen en -methodes worden overzichtelijk voor u op een rij gezet en tal van instrumenten worden behandeld.

25-04-2012 - POST-BACHELOR COACHING
De Post-bachelor opleiding Coaching leidt op tot professional coach Medewerkers werken effectiever als zij zich kunnen ontwikkelen. En dat kan niet elke medewerker alleen. Coaching is een effectieve vorm van begeleiding die medewerkers helpt hun lerend vermogen in team en organisatie te vergroten.

05-04-2012 - MASTERCLASS COACHEN MET TOPSPORTERS
Waarom de coach opleiding masterclass coachen met topsporters?Indien u coacht dan ondersteunt u mensen bij de ontwikkeling om hun persoonlijke ambities te realiseren. Evenzo belangrijk is het om dat coachen in relatie tot de organisatie te bekijken.

05-04-2012 - COACHING CURSUS TOT PROVOCATIEF COACH
Hoe u ook als coach tegenkracht kunt leveren waarmee u mensen uitdaagt hun weerstand op te gevenProvocatief coachen is een stijl van coaching waarbij u werkt met humor en uitdaging. Enkele mensen hebben tegenkracht nodig en moeten uit hun tent gelokt worden om tot daden te komen.

04-04-2012 - COACH OPLEIDING MASTERCLASS COACHEN
7 September 2012 start nieuwe masterclass coachenDatums voor de nieuwe masterclass coachen zijn weer bekend. Deze anders dan andere opleiding coaching speciaal voor professionals in het veld met zeker drie jaar praktijkervaring in het begeleiden en/of managen van mensen - zoals daar zijn managers, trainers, adviseurs, ondernemers en coaches - richt zich op het realiseren van concreet meetbare resultaten.

02-04-2012 - OPLEIDING PROFESSIONEEL COACHEN
Cursus Professioneel Coachen voor professionals die werken als loopbaan- of HRM-adviseur, (interne) begeleider, opleider, leidinggevende of coachDe post-hbo-opleiding Professioneel coachen is bestemd voor professionals welke werken als opleider, coach, loopbaan- of HRM-adviseur, leidinggevende of (interne) begeleider.

21-03-2012 - MOFUNDUS CURSUS COACHEN
Opleiding Coaching met vijf interventietechniekenCoachen is niet gelijk aan adviseren, nee, een coach is een begeleider van processen. De coach begeleidt een coachkandidaat zodanig dat die eigen antwoorden kan ontdekken door het onderzoeken van belemmeringen en onzekerheden.

21-03-2012 - COACHEN DE AANPAK - CAPGEMINI ACADEMY
Een coaching opleiding bedoeld voor professionals die coaching willen uitoefenenMedewerkers in organisaties worden vaker en vaker geconfronteerd met gewijzigde doelstellingen, nieuwe uitdagingen en organisatieveranderingen.

14-03-2012 - PROFESSIONEEL COACHEN EN WERKBEGELEIDEN
Cursus van drie dagen geeft u kennis van en inzicht in de doelen en effecten van coaching Van teamleiders en coördinatoren, maar ook van meer ervaren medewerkers, wordt verwacht dat zij hun (minder ervaren) collega's actief coachen bij het plannen werkzaamheden en het op de juiste wijze uitvoeren van taken.

14-03-2012 - COACHEND LEIDERSCHAP
Coachend vrijmaken van de potentiële kwaliteiten van medewerkers Coachen is volgens het Mikrocentrum: het vrijmaken van de potentiële kwaliteiten van medewerkers zodat zij zo goed en zelfstandig mogelijk presteren.

17-08-2011 - NOG DRIE PLAATSEN VRIJ
Nog drie plaatsen vrij voor de super concrete masterclass resultaatgericht coachen, start 19 09 2011 Ben je (ervaren) coach, trainer of adviseur? Wil je (nu eindelijk eens) echt resultaat boeken met jouw coaching? Leer dan hoe je resultaatgericht kunt coachen.

03-02-2011 - LIFE COACH
Cursus Life Coach bij NHA; help mensen om een gelukkiger leven te leven en hun dromen te realiseren Als coach helpt u mensen om hun doelen te bereiken. Sommige cliënten zitten in een relationele "dip".

09-06-2010 - COACHING VAN HET MIDDENKADER - VAN LEEMLAAG TOT EFFECTIEVE COACHES
Coaching Van Het Middenkader - Van Leemlaag Tot Effectieve Coaches Mensen in het middenkader vervullen een belangrijke rol in menig organisatie. Volgens sommigen is het een haast ondoordringbare kleilaag waarlangs de top met moeite heen kan komen om 'de vloer' te bereiken.

26-01-2010 - MASTERCLASS RESULTAATGERICHT COACHEN
Een coaching opleiding voor ervaren coaches, trainers, adviseurs en managers "Leer in slechts 12 weken tijd, ruim 27 coachtechnieken, waarmee ook jij mensen resultaatgericht kunt coachen!" Dat is de slogan voor de coaching opleiding van De Wandelende Coach.

26-01-2010 - COACH OPLEIDING
Coach opleiding info voor (beginnend) coaches en andere professionals Coach opleiding informatie staat behoorlijk verspreid over het web. Op de ene site vindt u dit. Op de andere dat. Bovendien is veel informatie eigenlijk reclame voor een of andere opleiding van een bepaald bureau.