De Wandelende Coach

Alle berichten in de rubriek de wandelende coach

04-04-2012 - COACH OPLEIDING MASTERCLASS COACHEN
7 September 2012 start nieuwe masterclass coachenDatums voor de nieuwe masterclass coachen zijn weer bekend. Deze anders dan andere opleiding coaching speciaal voor professionals in het veld met zeker drie jaar praktijkervaring in het begeleiden en/of managen van mensen - zoals daar zijn managers, trainers, adviseurs, ondernemers en coaches - richt zich op het realiseren van concreet meetbare resultaten.

17-08-2011 - NOG DRIE PLAATSEN VRIJ
Nog drie plaatsen vrij voor de super concrete masterclass resultaatgericht coachen, start 19 09 2011 Ben je (ervaren) coach, trainer of adviseur? Wil je (nu eindelijk eens) echt resultaat boeken met jouw coaching? Leer dan hoe je resultaatgericht kunt coachen.

26-01-2010 - MASTERCLASS RESULTAATGERICHT COACHEN
Een coaching opleiding voor ervaren coaches, trainers, adviseurs en managers "Leer in slechts 12 weken tijd, ruim 27 coachtechnieken, waarmee ook jij mensen resultaatgericht kunt coachen!" Dat is de slogan voor de coaching opleiding van De Wandelende Coach.

26-01-2010 - COACH OPLEIDING
Coach opleiding info voor (beginnend) coaches en andere professionals Coach opleiding informatie staat behoorlijk verspreid over het web. Op de ene site vindt u dit. Op de andere dat. Bovendien is veel informatie eigenlijk reclame voor een of andere opleiding van een bepaald bureau.