Slimmer werken met het kantoor in je tas


Actie: nu gratis De complete gids voor nomad werkers

Krijg nu gratis Slimmer werken met het kantoor in je tas. U krijgt het boek toegezonden bij aanschaf van een boek uit deze actietlijst met deze titels. De actie loopt tot 31 maart 2012. Dus wees er snel bij!

Dit boek is een handige gids voor een ieder die tot een verfrissende nieuwe stijl van werken wil komen. Meer productiviteit, vrijheid, creativiteit, voldoening en balans met minder moeite.

Door alle snelle ontwikkelingen in de ICT is werken wanneer, waar en met wie u maar wilt geen enkel probleem meer. In de grote wereldsteden zien we al enkele jaren een opvallende trend: kenniswerkers die vroeger op kantoor werkten, gaan met met notebook en mobiel internet werken in loungeplekken, koffiebars, coworking locaties, of andere openbare gelegenheden of thuis. Deze mensen, die de hele wereld als kantoor gebruiken, worden nomad workers genoemd. Nomad (Nomade) symboliseert vrijheid, flexibiliteit en slimmer leven.

Met dit boek treedt u binnen in de wereld van het nieuwe werken en ontdekt u om welke reden dit zogenaamde noman working de toekomst is. Dit aangevuld met de beste technieken inzake slim werken en de nieuwste technologische vernieuwingen, maakt Slimmer werken met het kantoor in je tas tot een gewilde gids voor een ieder die tot een frisse en nieuwe leef- en werkstijl wil komen. Meer productiviteit, creativiteit, voldoening, balans en vrijheid met minder moeite. In de stijl van de nomad.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking


Meer info

Van Deskundige Naar Trainer
Leer ook hoe u op een aansprekende en praktische manier een training met het gewenste resultaat voor ogen kunt ontwerpen en krachtig kunt faciliteren Biedt u trainingen over uw vak en wilt u betere interactie verwerven, vaker resultaat bereiken é er meer plezier aan beleven?In het werk! boekwerk Van Deskundige naar Trainer leert u op een aansprekende en praktische wijze een training resultaatgericht kunt ontwerpen en krachtig kunt begeleidenWat er in dit boek staat:Uw training sessies helder maken door een praktische diagnose te doen;Vanuit praktijk ontwerpen;{Variatie inbouwen met activerende werkvormen;Beter omgaan met weerstanden door andere gesprekstechnieken aan te wenden, de advocaat van de duivel te spelen en uitdagende stellingen en confronterende voorbeelden te gebruiken;Goed omgaan met emoties van de groep en van uzelf.

De Kick van het coachen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar De Kick van het coachen voor de informatie die u zoekt.

De verkoopleider als trainer
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar De verkoopleider als trainer voor de informatie die u zoekt.

De Kick van het coachen
Een unieke kans om de dagelijkse praktijk van een professionele coach in zijn volle rijkdom te ervaren. Het boek De kick van het coachen biedt een unieke kans om de dagelijkse praktijk van een professionele coach in zijn volle rijkdom te ervaren.

Masterclass Coaching Voor Professionele Begeleiders
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.