Slimmer werken met het kantoor in je tas


Actie: nu gratis De complete gids voor nomad werkers

Krijg nu gratis Slimmer werken met het kantoor in je tas. U krijgt het boek toegezonden bij aanschaf van een boek uit deze actietlijst met deze titels. De actie loopt tot 31 maart 2012. Dus wees er snel bij!

Dit boek is een handige gids voor een ieder die tot een verfrissende nieuwe stijl van werken wil komen. Meer productiviteit, vrijheid, creativiteit, voldoening en balans met minder moeite.

Door alle snelle ontwikkelingen in de ICT is werken wanneer, waar en met wie u maar wilt geen enkel probleem meer. In de grote wereldsteden zien we al enkele jaren een opvallende trend: kenniswerkers die vroeger op kantoor werkten, gaan met met notebook en mobiel internet werken in loungeplekken, koffiebars, coworking locaties, of andere openbare gelegenheden of thuis. Deze mensen, die de hele wereld als kantoor gebruiken, worden nomad workers genoemd. Nomad (Nomade) symboliseert vrijheid, flexibiliteit en slimmer leven.

Met dit boek treedt u binnen in de wereld van het nieuwe werken en ontdekt u om welke reden dit zogenaamde noman working de toekomst is. Dit aangevuld met de beste technieken inzake slim werken en de nieuwste technologische vernieuwingen, maakt Slimmer werken met het kantoor in je tas tot een gewilde gids voor een ieder die tot een frisse en nieuwe leef- en werkstijl wil komen. Meer productiviteit, creativiteit, voldoening, balans en vrijheid met minder moeite. In de stijl van de nomad.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking


Meer info

ROI Opleidingen - Coachen van medewerkers
Verwerf kennis van en vaardigheid in het hanteren van een coachende stijl van leidinggeven. Wilt u als leidinggevende medewerkers met verschillende persoonlijkheden, achtergronden en ambities motiveren om te werken aan individuele en gezamenlijke resultaten? Dan is het goed om u te bekwamen in coachend leidinggeven.

Professioneel coachen en werkbegeleiden
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Professioneel coachen en werkbegeleiden voor de informatie die u zoekt.

Het rondetafelboek
Ban de haast en de waan van de dag uit uw werk en leven Rondetafelgesprekken voeren is een kunst die veel te weinig wordt beoefend in organisaties.

Tools voor de coach
Coaches kunnen deze tools inzetten bij tweegesprekken om gerichter te werken Is coachen meer dan praten alleen? In Tools voor de coach biedt Jeroen Hendriksen methoden en werkvormen.

Coaching Van Het Middenkader - Van Leemlaag Tot Effectieve Coaches
Coaching Van Het Middenkader - Van Leemlaag Tot Effectieve Coaches Mensen in het middenkader vervullen een belangrijke rol in menig organisatie. Volgens sommigen is het een haast ondoordringbare kleilaag waarlangs de top met moeite heen kan komen om 'de vloer' te bereiken.