Spel voor trainers en coaches cultuurspel


Op speels manier in discussie gaan over belangrijkste punten van een cultuurverandering

Het cultuurspel spel - voor coaches en trainers Het cultuurspel is een tool voor de realisatie van cultuurverandering in een team, een organisatie of een afdeling. Verandering is nooit eenvoudig, laat staan dat het gemakkelijk in te voeren is. Zeker niet wanneer een bestaande situatie lang bestaat. En mensen zijn gewoontedieren. Wat u kent is vertrouwd, en aantrekkelijker dan Oogmerk van Het cultuurspel is om de spelers op een leuke en leerzame manier de spiegel voor te houden, speels met elkaar in discussie te brengen over belangrijkste punten van een cultuurverandering, te stimuleren na te denken over het veranderingsproces en te prikkelen om om eigen standpunten te delen. Denk aan vragen zoals: Vanwege wat ben ik ergens voor? of Vanwege wat ben ik ergens tegen?

Meer berichten in de rubriek: werkvormen


Meer info

conflictcoaching
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar conflictcoaching voor de informatie die u zoekt. .

Management en Consulting
Platform voor organisatieprofessionals. Management en Consulting is een onafhankelijk platform voor de echte organisatieproffessionaal. Managagement en Consulting bestaat uit het volgende: een tijdschrift, een nieuwsbrief en een website.

Santé
Santé inspireert! Met een Santé abonnement heeft u even tijd voor jezelf! Een tijdschrift boordevol met het laatste nieuws, gezondheid, psychologie, sport en ontspanning.

Coachend Leidinggeven met Resultaat - Boertiengroep
Uw medewerkers doelgericht prikkelen tot uitstekende prestaties. Deze training is bij uitstek geschikt wanneer u uw medewerkers doelgericht wilt begeleiden naar meer resultaat of wilt bijstaan in hun ontwikkeling naar een grotere zelfstandigheid.

Masterclass basisconcepten en vaardigheden van professioneel begeleiden
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.