Spel voor trainers en coaches cultuurspel


Op speels manier in discussie gaan over belangrijkste punten van een cultuurverandering

Het cultuurspel spel - voor coaches en trainers Het cultuurspel is een tool voor de realisatie van cultuurverandering in een team, een organisatie of een afdeling. Verandering is nooit eenvoudig, laat staan dat het gemakkelijk in te voeren is. Zeker niet wanneer een bestaande situatie lang bestaat. En mensen zijn gewoontedieren. Wat u kent is vertrouwd, en aantrekkelijker dan Oogmerk van Het cultuurspel is om de spelers op een leuke en leerzame manier de spiegel voor te houden, speels met elkaar in discussie te brengen over belangrijkste punten van een cultuurverandering, te stimuleren na te denken over het veranderingsproces en te prikkelen om om eigen standpunten te delen. Denk aan vragen zoals: Vanwege wat ben ik ergens voor? of Vanwege wat ben ik ergens tegen?

Meer berichten in de rubriek: werkvormen


Meer info

Het Geheim Van De Trainer
Boekbespreking Het Geheim Van De TrainerHet geheim van de trainer toolbox vindt u nagenoeg alle ingrediënten om succesvol als trainer te zijn. De doos bevat de 2e editie van de bestseller Het geheim van de trainer en de Trainer Toolbox.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

Aan de slag met teamcoaching
Bestemd voor leidinggevenden, P&O-adviseurs, externe coaches en trainers Wie de slagvaardigheid en resultaatgerichtheid van een team wil vergroten moet sturen op de interactie binnen het team.

Collegiale consultatie en coaching
Doe uw voordeel doen met deze inzichtelijk en praktisch uitgewerkte methode 'Waar twee wandelen, is er een de leraar', is een oud gezegde. Bij collegiale consultatie roept de consultvrager hulp en advies in van een deskundige collega.

coaching per email
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.