Holland Management Review


De meest diepgaande bron van management-informatie voor de Nederlandse topmanager

Holland Management Review bestrijkt alle disciplines van de managementpraktijk en behandelt onderwerpen op het gebied van o.a. strategie en beleidsvorming, marketing, financiën en human resource. Daarnaast signaleert en analyseert Holland Management Review actuele managementtrends en ontwikkelingen en biedt zij de lezer praktische methodes en case studies.

Holland Management Review biedt topmanagers ideeën, methodes en technieken op alle deelgebieden van het management. Al met al zeer nuttige informatie en onderwerpen welke u in de dagelijkse praktijk kan brengen.

Wilt u Holland Management Review een half jaar proberen? Neem dan een proefabonnement en profiteer van de korting van 45%!

Meer berichten in de rubriek: tijdschriften
management


Meer info

NCOI Associate Master Coaching
Gespecialiseerd Masterprogramma met mogelijkheid naar volledige Master in Coaching. De opleiding Associate Master Coaching biedt u een diepgaande ontwikkeling in het begeleiden van mensen in organisaties.

De Kick van het coachen
Een unieke kans om de dagelijkse praktijk van een professionele coach in zijn volle rijkdom te ervaren. Het boek De kick van het coachen biedt een unieke kans om de dagelijkse praktijk van een professionele coach in zijn volle rijkdom te ervaren.

De coachende interim manager
Geschreven voor interim-managers die het vak meer verdieping willen geven. In De coachende interim-manager gaat de auteur in op de rollen die een coachende interim-manager succesvol maken.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

Pagina vervangen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar boekbesprekingen voor de informatie die u zoekt. .