Keuzewijzer Coaching Training


Zes artikelen over het kiezen van de juiste coaching opleiding.

keuzewijzer 6 artikelen over coachenWaarom zou u een coach opleiding gaan inzetten voor uw medewerkers of uzelf? Onder welke omstandigheden is dat zinvol, en in welke situaties levert een coach opleiding meer op dan uw investering in geld en tijd?

Op deze pagina vindt u links naar enkele artikelen die u in verschillende situaties tot ruggensteun kunnen zijn of hier en daar enkele praktische tips kunnen geven. Kies eenvoudig weg het onderwerp (de onderwerpen) die het meest voor u of in uw situatie van belang zijn.

  1. Wanneer is een coach opleiding onzin. Is een coach opleiding klinkklare onzin; of bent u verstandiger en weet u inmiddels dat een coach opleiding alleen nuttig is als u... lees meer over de zin en onzin van coach opleidingen.

  2. Welke coach opleiding maakt u een betere manager? Wordt u door een coach opleiding een effectievere manager, of wordt dat pas waar wanneer u uitsluitend de juiste coach opleiding hebt gevonden; maar ja, hoe weet u dat dan... lees meer over coach opleiding en beter managen.

  3. Tips voor coach opleiding gesprek met uw baas, HRM. medewerker.. Gaat u binnenkort ook een gesprek voeren over een coach opleiding met uw collega, leidinggevende, baas of medewerker? Dan hebt u vast en zeker iets aan deze tips om dat gesprek goed op de rails te krijgen en... lees meer over voeren van gesprek over coach opleiding.

  4. Welke coach opleiding verbetert de productiviteit? Een coach opleiding volgen is slim als u korte metten wilt maken met een hoop gedoe en improductiviteit rond business doelen realiseren, maar welke coach opleiding is dan het meest geschikt... lees meer over coach opleiding en productiviteit.

  5. Hoe als HRM een coach opleiding gebruiken? Hoe kunt u als HRM het best een coach opleiding gebruiken bij development van uw management; of de verbetering en ontwikkeling van management en leidinggevende vaardigheden? Is elke coach opleiding gelijkelijk geschikt, stel dat... lees meer over HRM en coach opleiding.

  6. Welke coach opleiding verbetert management vaardigheden? Wanneer is een coach opleiding geschikt indien u zoekt naar een productieve aanpak voor de scholing van de coach competenties voor professionals? Hier vindt u vijf uitgangspunten om het grote coach opleiding aanbod te schiften en... lees meer over coach opleiding en management vaardigheden.


Meer berichten in de rubriek: keuzewijzer coachopleiding


Meer info

Leergang Dieptecoaching
Inzichten en methodieken om uw coaching te verdiepen Bent u als coach op zoek naar inzichten en methodieken om uw coaching te verdiepen? Wilt u uw cliënten nog effectiever ondersteunen in het doorbreken van hun belemmeringen? Heeft u behoefte aan een nieuwe impuls en een spiegel voor uw persoonlijke ontwikkeling als coach? Dan is de Leergang Dieptecoaching u op het lijf geschreven.

post bachelor coaching
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Psychologie Magazine
Een Psychologie Magazine abonnement is wetenschappelijk maar leuk! Het Psychologie Magazine geeft u een kijk op het gebied van psychologie. U leest alles over gevoel en verstand, gezondheid en therapie, relaties en persoonlijkheid, maar ook werk en loopbaan en samenleving en cultuur.

Superversie voor Coaches
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

HBO Sportcoaching
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar HBO Sportcoaching voor de informatie die u zoekt.