Keuzewijzer Coachopleiding

Alle berichten in de rubriek keuzewijzer coachopleiding

26-01-2010 - COACHING OPLEIDINGEN ONZIN
De zin en onzin van coaching opleidingen; wanneer is een coaching training of cursus coachen onzin en zonde van uw geld, tijd en moeite? Laten we direct met de deur in huis vallen. Veel mensen volgen een coaching cursus, terwijl ze daar helemaal niets aan hebben.

26-01-2010 - KEUZEWIJZER COACHING TRAINING
Zes artikelen over het kiezen van de juiste coaching opleiding. Waarom zou u een coach opleiding gaan inzetten voor uw medewerkers of uzelf? Onder welke omstandigheden is dat zinvol, en in welke situaties levert een coach opleiding meer op dan uw investering in geld en tijd? Op deze pagina vindt u links naar enkele artikelen die u in verschillende situaties tot ruggensteun kunnen zijn of hier en daar enkele praktische tips kunnen geven.

26-01-2010 - 8 CRITERIA COACHING OPLEIDING
8 criteria om een coach cursus, training of opleiding vooraf te kunnen beoordelen Op deze pagina vindt u 8 criteria om een coaching cursus of training coachen vooraf te kunnen beoordelen. Het is natuurlijk aan u welke weging u elk criterium geeft en dus in welke mate de genoemde criteria voor u van belang zijn.

26-01-2010 - COACHING STIJLEN - 4 GRONDVORMEN VAN COACHEN
De vier coach vormen of coaching stijlen waarmee u coaches en hun coaching aanpak kunt typeren Op deze pagina vindt u vier grondvormen van coachen. Natuurlijk komen deze vormen zelden 'puur' voor. Elke vorm wordt min of meer gemengd met andere vormen.

26-01-2010 - 10 COACHING TOEPASSINGEN
10 coaching toepassingen waar u coachen voor kunt gebruiken; en die u in een coach opleiding, coaching training of cursus coachen kunt leren. U kunt pas beoordelen of een coaching opleiding voor u geschikt is, als u op de eerste plaats weet wat de focus van zo'n coaching training is, en u vervolgens weet wat u na die cursus met uw nieuw verworven coachvaardigheden wilt doen! Waarom is het belangrijk om vooraf te weten wat u na afloop van de training coachen wilt doen met het geleerde, voordat u aan een coaching opleiding begint? Stel u bent manager, en u wilt beter leren hoe u coachend kunt leiding geven.

26-01-2010 - COACHING TRAINING GESPREK TIPS
Hoe overtuigt u uw baas, medewerker of een ander van het nut van een cursus coachen of coaching training? Hoe praat u het best over een coach opleiding? U hebt over enkele dagen een gesprek met uw collega, baas, medewerker of een ander, over een coach opleiding.

26-01-2010 - COACH OPLEIDING EN HRM
Hoe de juiste coach opleiding kiezen als onderdeel van uw HRM beleid? U bent leidinggevende, ondernemer of manager, en/of u bent belast met inkoop en beoordeling van coaching, opleidingen, trainingen en andere vormen van ontwikkeling, begeleiding en ondersteuning van personeelsleden.

26-01-2010 - COACHING TRAINING COACHEND MANAGEN
Met welke coach opleiding wordt u een betere manager? Als manager hebt u een overzichtelijke, doch niet altijd even eenvoudige, taak: u moet er voor zorgen dat u samen met uw mensen de gestelde doelen zo snel mogelijk realiseert.

26-01-2010 - VERBETERING PRODUCTIVITEIT DOOR COACHING OPLEIDING
Hoe kan een coaching opleiding u helpen bij de verbetering van de productiviteit van uzelf, uw team en uw organisatie? Laten we uitgaan van het volgende: u vindt productiviteit belangrijk. En dan bedoelen we dat het nuttig effect van het handelen van uzelf en uw medewerkers zo hoog mogelijk is.

26-01-2010 - MANAGEMENT COACHING VAARDIGHEDEN VERBETEREN MET COACH OPLEIDING
Als manager uw coaching vaardigheden verbeteren met de juiste coaching opleiding? Kijk dan hier voor de criteria voor de juiste coach training Op welke manier kunt u op de beste manier een coach opleiding aanwenden bij management development, en de verbetering van leidinggevende vaardigheden? Voorop gesteld gaan we uit van een eenvoudige aanname: managen heeft een duidelijk doel: er voor zorgen dat medewerkers zo goed, slim en snel mogelijk doen wat ze gevraagd is te doen.

26-01-2010 - WAAROM EEN COACHING OPLEIDING VOLGEN
Waarom zou u eigenlijk een coaching opleiding gaan volgen of een training coachen inzetten voor uw medewerkers; heeft dat zin dan? Waarom zou u een coaching opleiding willen volgen, of een coaching training inzetten voor uw managers of personeel? Misschien twijfelt u nog.

26-01-2010 - COACH OPLEIDING
Coach opleiding info voor (beginnend) coaches en andere professionals Coach opleiding informatie staat behoorlijk verspreid over het web. Op de ene site vindt u dit. Op de andere dat. Bovendien is veel informatie eigenlijk reclame voor een of andere opleiding van een bepaald bureau.