Management en Consulting


Platform voor organisatieprofessionals.

Management en Consulting is een onafhankelijk platform voor de echte organisatieproffessionaal. Managagement en Consulting bestaat uit het volgende: een tijdschrift, een nieuwsbrief en een website.

Het blad schrijft over organisatie- en veranderkundige vraagstukken en oplossingen die daarbij horen. Er wordt aandacht besteed aan vele ontwikkelingen op het gebied van management, consultancy en organisatie. Het doel is het vak proffesionaliseren en degene die het vak uitoefenen daarmee helpen.

U heeft nu een Management en Consulting abonnement met een korting van 13%. Met een Management en Consulting abonnement ontvangt u het vakblad een jaar lang. Management en Consulting komt eens in de twee maanden uit.

Meer berichten in de rubriek: tijdschriften


Meer info

Nieuwe thuisstudies van Studieplan
Drie nieuwe thuisstudies / schriftelijke cursussen coachen toegevoegd aan overzicht Het voordeel van thuisstudies is bekend: U start een cursus wanneer u wil, u volgt de cursus in uw eigen tempo, en u kunt zelf kiezen welke specialisaties u kiest.

GITP Opleiding oplossingsgericht coachen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar GITP Opleiding oplossingsgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

Coachen de aanpak - capgemini academy
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Coachen de aanpak - capgemini academy voor de informatie die u zoekt.

Business Coach
Cursus Management Consultant / Business Coach bij NHA; leer uw klanten bij het verbeteren van hun management, marketing en financiën In deze cursus leert u hoe u uw klanten kunt adviseren bij het verbeteren van management, marketing en financiën.

Coaching van teamleden
Een basis voor effectief en interactief coachen, waarbij de stijl van de coach haarfijn aansluit op de leerstijl van medewerkers. Coachen is een kwestie van communicatie en motivatie.