Management

Alle berichten in de rubriek management

05-05-2012 - DE COACHENDE INTERIM MANAGER
Geschreven voor interim-managers die het vak meer verdieping willen geven. In De coachende interim-manager gaat de auteur in op de rollen die een coachende interim-manager succesvol maken. Het zijn de rollen van leider, manager en coach.

20-03-2012 - DE LEIDERSCHAPSBOX
50% korting bij intekening op de bijzondere serie audio cd's over leiderschapVandaag de dag is zowat iedereen op een zeker moment leider. U hoeft daarvoor niet noodzakelijkerwijs in de formele functie als leidinggevende te zitten.

17-03-2012 - GEDEELD LEIDERSCHAP - MANAGEMENTBOEK 2012
Titel het winnende boek van managementboek van het Jaar 2012 nu bekend. Dit is: Gedeeld leiderschapDe winnaar van managementboek van het Jaar 2012 is nu bekend. De titel is: Gedeeld leiderschap van de hand van Jelle Dijkstra en Paul-Peter Feld.

14-03-2012 - COACHEND LEIDERSCHAP
Coachend vrijmaken van de potentiële kwaliteiten van medewerkers Coachen is volgens het Mikrocentrum: het vrijmaken van de potentiële kwaliteiten van medewerkers zodat zij zo goed en zelfstandig mogelijk presteren.

13-01-2012 - HOLLAND MANAGEMENT REVIEW
De meest diepgaande bron van management-informatie voor de Nederlandse topmanager Holland Management Review bestrijkt alle disciplines van de managementpraktijk en behandelt onderwerpen op het gebied van o.

01-02-2011 - IMF SCHRIFTELIJK COACHEN
Schriftelijke cursus Coachend Leidinggeven van het IMF De cursus en praktijktraining staan onder redactie van Alex Engel en Menno Prins. Alex is een resultaatgerichte allround coach met een no-nonsense aanpak.

13-01-2011 - SLOW MANAGEMENT
Stilstaan bij organiseren Slow management is een reflectief, maar erg praktisch, kritisch, maar erg constructief. Er wordt behandeld wat organisaties zijn en hoe het allmaal in elkaar zit. Slow Management staat stil bij organiseren.