Korte Masterclass Intervisie Coaching


Korte Masterclass Intervisie Coaching

Datum: donderdag 11 april 2013 - Locatie: Utrecht, nu 20% korting en slechts � 199,-

:  Korte Masterclass Intervisie Coaching Marijke Lingsma geeft op donderdag 11 april 2013 een korte masterclass intervisie coaching in Seats2meet, moreelspark 65 te Utrecht. De deelnamekosten zijn normaal € 249. Nu krijgt u een korting van 20% en betaalt u slechts € 199,-.

Deze masterclass sluit aan bij haar boek Intervisiecoaching (link opent in een nieuw venster). In het boek gaat zij in op de volgende vragen:

  • -Wat moet een intervisiecoach weten?
  • Wat moet een intervisiecoach kunnen?
  • Hoe ziet de praktijk van intervisiecoaching eruit?
  • Hoe kan een intervisiecoach zich bekwamen?

Op verzoek van Managementboek kijkt Marijke Lingsma in deze masterclass met name naar de praktijk van intervisiecoaching en naar de competenties van de IntervisieCoach. Zij schetst het kader, geeft suggesties en tips en helpt u met het uitwerken van een aantal concrete situaties.

Iedere deelnemer ontvangt het boek Intervisiecoaching en de Intervisiewaaier ter waarde van € 37,40 (incl. btw).

Meer info en inschrijven kan op: Korte Masterclass Intervisie Coaching door Marijke Lingsma. Maar wees snel, er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol = vol.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking
coaching
coachopleiding


Meer info

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

Coaching in perspectief
Het vak coachen in historisch perspectief geplaatst In deze audio cd uit de serie van De Coachingbox wordt het vak coachen in historisch perspectief geplaatst.

LOI Audio Cursus Coachen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar LOI Audio Cursus Coachen voor de informatie die u zoekt.

Masterclass Coaching Voor Professionele Begeleiders
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

Coach Opleiding
Coach opleiding info voor (beginnend) coaches en andere professionals Coach opleiding informatie staat behoorlijk verspreid over het web. Op de ene site vindt u dit.