Mofundus Cursus Coachen


Opleiding Coaching met vijf interventietechnieken

Coach zijn - Een vak apart - coaching opleiding MofundusCoachen is niet gelijk aan adviseren, nee, een coach is een begeleider van processen. De coach begeleidt een coachkandidaat zodanig dat die eigen antwoorden kan ontdekken door het onderzoeken van belemmeringen en onzekerheden. De coach geeft steun aan de gesprekspartner in diens ontwikkel en leerproces om te komen tot veranderingen met resultaat. De coach dient daarom te beschikken over een breed palet aan tools en een professionele mensgerichte houding.

Een coach met succes kan de persoonlijke kwaliteiten van medewerkers aanboren zodat deze deze kan aanwenden voor het organisatiebelang. De coach kan de medewerker het gevoel geven dat zijn eigen het belangrijkst is, op zo een wijze dat deze medewerker zichzelf kan motiveren. dat alles onder: "Jouw succes is het mijne". Als coach wilt u uw medewerkers zo goed en zelfstandig mogelijk laten presteren.

Deze opleiding van Mofundus besteedt daarom aandacht aan het volgende:

  • Zelfkennis voor u als coach: bewust worden van uw eigen referentiekader.
  • Vijf soorten interventietechnieken: de structurerende, de sturende, de confronterende, de accepterende en de analyserende aanpak.
  • Werken met de coachvraag en omgaan met weerstand.
  • Coachen van teams; diverse facetten van de dynamiek in een groep.
  • Verschillende opeenvolgende fases in het coachingstraject kunnen herkennen en daarmee kunnen werken.

De cursus is opgebouwd uit een variëteit aan werkwijzen: inleidingen, cases, opdrachten, rollenspellen en intervisie, werkstuk, spelsimulaties. Reflectie op uw doen en onderzoek naar die omstandigheden waarin u dreigt in uw oude valkuilen te vallen.

Meer berichten in de rubriek: coaching
coachopleiding
mofundus


Meer info

Management Coaching Vaardigheden Verbeteren Met Coach Opleiding
Als manager uw coaching vaardigheden verbeteren met de juiste coaching opleiding? Kijk dan hier voor de criteria voor de juiste coach training Op welke manier kunt u op de beste manier een coach opleiding aanwenden bij management development, en de verbetering van leidinggevende vaardigheden? Voorop gesteld gaan we uit van een eenvoudige aanname: managen heeft een duidelijk doel: er voor zorgen dat medewerkers zo goed, slim en snel mogelijk doen wat ze gevraagd is te doen.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

Effectief Coachen
Cursus Effectief Coachen bij Studieplan; stimuleer uw medewerkers tot betere resultaten Met deze cursus coachen leert u hoe u uw medewerkers stimuleert om het beste uit zichzelf te halen.

coachen op prestatie en resultaat
Concrete handvatten voor het vormgeven van performance management in lijn met de strategie van uw organisatie. Een manager kan op de volgende twee manieren sturen op het realiseren van resultaten door uw medewerkers: Rechtstreeks afspraken met hen maken over het realiseren van prestaties.

opleiding personal coaching
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.