Nieuwe thuisstudies van Studieplan


Drie nieuwe thuisstudies / schriftelijke cursussen coachen toegevoegd aan overzicht

Het voordeel van thuisstudies is bekend: U start een cursus wanneer u wil, u volgt de cursus in uw eigen tempo, en u kunt zelf kiezen welke specialisaties u kiest. Dat alles met de hulp van een goede website, cursusmateriaal en vakdocenten op de achtergrond.

Ook coaching opleidingen vinden op deze manier steeds meer aftrek bij belangstellenden die kiezen voor deze manier van studeren. LOI en NHA waren reeds bekende spelers. Nu heeft ook Studieplan haar pakket opleidingen uitgebreid met maar liefst drie volledige cursussen coachen.

Dat zijn: effectief coachen, voor leidinggevenden die hun medewerkers tot beter resultaten willen brengen. Een cursus personal coach voor mensen die anderen willen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling. En een cursus burn-out coach, voor mensen die anderen willen begeleiden bij het herstel van een burn-out.

U vindt het volledige overzicht van deze schriftelijke (en audio) opleidingen op schriftelijke cursussen coachen.

Kijk op die pagina en leer nu zelf thuis coachen met een van die gerenommeerde opleidingen van LOI, NHA of studieplan.

Meer berichten in de rubriek: schriftelijke cursussen
studieplan


Meer info

Masterclass Coaching Voor Leidinggevenden En Adviseurs
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

Keuzewijzer Coaching Training
Zes artikelen over het kiezen van de juiste coaching opleiding. Waarom zou u een coach opleiding gaan inzetten voor uw medewerkers of uzelf? Onder welke omstandigheden is dat zinvol, en in welke situaties levert een coach opleiding meer op dan uw investering in geld en tijd? Op deze pagina vindt u links naar enkele artikelen die u in verschillende situaties tot ruggensteun kunnen zijn of hier en daar enkele praktische tips kunnen geven.

GITP Opleiding oplossingsgericht coachen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar GITP Opleiding oplossingsgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

Handboek Managementvaardigheden
Bijzonder geschikt voor zelfstudie, voor de onderwijspraktijk en als naslagwerk Handboek managementvaardigheden is uitgegroeid tot een standaardwerk om toekomstige managers voor te bereiden op hun enerverende en ingewikkelde werkzaamheden.

Bestuursacademie - professioneel coachen van medewerkers
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.