Nieuwe thuisstudies van Studieplan


Drie nieuwe thuisstudies / schriftelijke cursussen coachen toegevoegd aan overzicht

Het voordeel van thuisstudies is bekend: U start een cursus wanneer u wil, u volgt de cursus in uw eigen tempo, en u kunt zelf kiezen welke specialisaties u kiest. Dat alles met de hulp van een goede website, cursusmateriaal en vakdocenten op de achtergrond.

Ook coaching opleidingen vinden op deze manier steeds meer aftrek bij belangstellenden die kiezen voor deze manier van studeren. LOI en NHA waren reeds bekende spelers. Nu heeft ook Studieplan haar pakket opleidingen uitgebreid met maar liefst drie volledige cursussen coachen.

Dat zijn: effectief coachen, voor leidinggevenden die hun medewerkers tot beter resultaten willen brengen. Een cursus personal coach voor mensen die anderen willen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling. En een cursus burn-out coach, voor mensen die anderen willen begeleiden bij het herstel van een burn-out.

U vindt het volledige overzicht van deze schriftelijke (en audio) opleidingen op schriftelijke cursussen coachen.

Kijk op die pagina en leer nu zelf thuis coachen met een van die gerenommeerde opleidingen van LOI, NHA of studieplan.

Meer berichten in de rubriek: schriftelijke cursussen
studieplan


Meer info

De Kick van het coachen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar De Kick van het coachen voor de informatie die u zoekt.

Acties die coachen tot een succes maken
De lezer wordt uitgenodigd om te ervaren door welke acties hij of zij de gecoachte het beste kan ondersteunen Over coachingvaardigheden is reeds het nodige bekend en geschreven.

Personal Coach
Cursus Personal Coach bij Studieplan; help anderen met hun persoonlijke ontwikkeling Met deze complete cursus leert u verschillende coachingtechnieken om nieuwe werknemers binnen het bedrijf te begeleiden tijdens het inwerktraject.

Coaching Opleidingen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar coaching opleidingen voor de informatie die u zoekt.

conflictcoaching
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar conflictcoaching voor de informatie die u zoekt. .