Coaching Opleidingen


Pagina vervangen

Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar coaching opleidingen voor de informatie die u zoekt.

Meer berichten in de rubriek: mededelingen


Meer info

Coaching Kaarten
Wel of niet zogenaamde coaching kaarten gebruiken tijdens coach en/of training sessies Coachingkaarten blijken een populair middel om coach gesprekken te faciliteren en/of initiëren.

personal coaching
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

IMF Schriftelijk Coachen
Schriftelijke cursus Coachend Leidinggeven van het IMF De cursus en praktijktraining staan onder redactie van Alex Engel en Menno Prins. Alex is een resultaatgerichte allround coach met een no-nonsense aanpak.

Coachen op prestatie en resultaa
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Coachen op prestatie en resultaat voor de informatie die u zoekt.

Drijfveren in de praktijk
Op basis van drijfveren bouwen aan een effectief team Drijfveren bepalen voor een groot deel hoe mensen of groepen zich gedragen op hun werk. Deze drijfveren kunt u indelen in categorieën, die worden aangegeven met verschillende kleuren.