NCOI Associate Master Coaching


Gespecialiseerd Masterprogramma met mogelijkheid naar volledige Master in Coaching.

NCOI Associate Master Coaching De opleiding Associate Master Coaching biedt u een diepgaande ontwikkeling in het begeleiden van mensen in organisaties. U kunt anderen alleen goed begeleiden in het verbeteren van hun performance en het omgaan met blokkades en problemen op hun werk, als u zicht heeft op uw eigen sterke punten en beperkingen. Deze zelfreflectie staat centraal in de Masterclass Persoonlijk Leiderschap. Vervolgens verdiept u zich in de plek van coaching in organisatiecontexten. Tot slot ontwikkelt u met de NCOI opleiding Associate Master Coachinguw coachingsvaardigheden.

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
ncoi


Meer info

opleiding executive coaching
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Ondernemers hebben nooit geluk
Boekbespreking: E-Book Ondernemers hebben nooit geluk Tomeloze inzet, volharding en passie voor perfectie kenmerkend voor de ondernemer die zonder startkapitaal in korte tijd een miljoenenbedrijf heeft opgebouwd.

Masterclass Resultaatgericht Coachen
Een coaching opleiding voor ervaren coaches, trainers, adviseurs en managers "Leer in slechts 12 weken tijd, ruim 27 coachtechnieken, waarmee ook jij mensen resultaatgericht kunt coachen!" Dat is de slogan voor de coaching opleiding van De Wandelende Coach.

Co-actief coachen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Co-actief coachen voor de informatie die u zoekt.

Coaching van teamleden
Een basis voor effectief en interactief coachen, waarbij de stijl van de coach haarfijn aansluit op de leerstijl van medewerkers. Coachen is een kwestie van communicatie en motivatie.