Leren Coachen zonder stappenplan


Een coachopleiding voor directieleden en management, leidinggevenden op lager- en middenniveau, voorlieden, coördinatoren op de werkvloer, interim-managers en adviseurs.

Coachen zonder stappenplan Dit is een techniek waarmee managers/leidinggevenden de ontwikkeling van hun medewerkers kunnen stimuleren. De kunst is bereid te zijn nieuwe vaardigheden te gaan leren, oude werkwijzen/methoden af te leren, positieve kritiek te accepteren, uzelf kritisch te analyseren en te bekritiseren. Coachen is meer dan alleen goed communiceren. Coachen is erop gericht om een medewerker een taak te laten verrichten die de manager heeft opgedragen en om tegelijkertijd diens vaardigheden te vergroten.

Een coachopleiding voor directieleden en management, leidinggevenden op lager- en middenniveau, voorlieden, coördinatoren op de werkvloer, interim-managers en adviseurs.

Meer info op: Leren Coachen zonder stappenplan

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
voaa


Meer info

Effectief Coachen
Cursus Effectief Coachen bij Studieplan; stimuleer uw medewerkers tot betere resultaten Met deze cursus coachen leert u hoe u uw medewerkers stimuleert om het beste uit zichzelf te halen.

Eerste Hulp Bij Mopperen En Zaniken
Humorvol boekje over de nationale bezigheid nummer 1: zeuren en zaniken Klagen en zeuren lijken zo'n beetje een favoriete bezigheid van Nederlanders. Er gaat haast geen dag voorbij of u hoort wel ergens iemand zeuren of klagen.

Thuisstudies van Nederlandse Handels Academie
Gratis tabelt PC bij aanmelding voor een thuisstudie..

50 Geheimen Van De Psychologie Van Het Beinvloeden
50 Geheimen Van De Psychologie Van Het Beïnvloeden Bij coachen gaat om een doelbewuste manier van iemands gedrag en overtuigingen beïnvloeden Sterker nog: dat is zelfs expliciet de bedoeling.

Talent
Het vakblad over hoogbegaafde kinderen Het Talent magazine is het enige onafhankelijke vakblad over hoogbegaafdheid. Het vakblad verschijnt zes keer per jaar en richt zich op ouders en begeleiders (leerkrachten en leerlingbegeleiders) van hoogbegaafde kinderen.