Leren Coachen zonder stappenplan


Een coachopleiding voor directieleden en management, leidinggevenden op lager- en middenniveau, voorlieden, coördinatoren op de werkvloer, interim-managers en adviseurs.

Coachen zonder stappenplan Dit is een techniek waarmee managers/leidinggevenden de ontwikkeling van hun medewerkers kunnen stimuleren. De kunst is bereid te zijn nieuwe vaardigheden te gaan leren, oude werkwijzen/methoden af te leren, positieve kritiek te accepteren, uzelf kritisch te analyseren en te bekritiseren. Coachen is meer dan alleen goed communiceren. Coachen is erop gericht om een medewerker een taak te laten verrichten die de manager heeft opgedragen en om tegelijkertijd diens vaardigheden te vergroten.

Een coachopleiding voor directieleden en management, leidinggevenden op lager- en middenniveau, voorlieden, coördinatoren op de werkvloer, interim-managers en adviseurs.

Meer info op: Leren Coachen zonder stappenplan

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
voaa


Meer info

Individuele coachtechnieken
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Individuele coachtechnieken voor de informatie die u zoekt.

Coaching hoe? Zo!
Een origineel inspiratie- en praktijkboek over coachen in drie delen. Dit originele inspiratie- en praktijkboek over coachen bestaat uit drie delen.

Hanze Connect - Cursus Professioneel Coachen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Hanze Connect - Cursus Professioneel Coachen voor de informatie die u zoekt.

Professioneel coachen en werkbegeleiden
Cursus van drie dagen geeft u kennis van en inzicht in de doelen en effecten van coaching Van teamleiders en coördinatoren, maar ook van meer ervaren medewerkers, wordt verwacht dat zij hun (minder ervaren) collega's actief coachen bij het plannen werkzaamheden en het op de juiste wijze uitvoeren van taken.

Creatief communiceren in beeld en woord
De meerwaarde van dit instrument is dat het werkt met beelden die mensen op een andere laag raken dan de cognitieve De trainingstool Creatief Communiceren in beeld en woord is zeer geschikt voor situaties waarin veranderingsprocessen centraal staan.