Coachend leiderschap


Bestemd voor leidinggevenden en plaatsvervangend leidinggevenden van afdelingen, voor coördinatoren van teams, projectleiders en teamleiders.

Coachend leiderschap capgemini academy Leidinggevenden moeten in staat zijn om hun mensen zo aan te sturen dat ze het beste uit zichzelf halen. Wij begrijpen dat u daarbij passende ondersteuning kunt gebruiken. Deze training biedt u coachen aan als managementstijl. Daarbij wordt steeds de vraag gesteld of en waarom coachen voor u in een gegeven situatie de meest effectieve stijl is.

In cases werkt u dilemma's en moeilijkheden die in de praktijk spelen op verschillende manieren uit. U ontwikkelt zich zo daadwerkelijk als coachend leidinggevende.

De opleiding Coachend leiderschap van de Capgemini Academy is bestemd voor leidinggevenden en plaatsvervangend leidinggevenden van afdelingen, voor coördinatoren van teams, projectleiders en teamleiders.

Meer berichten in de rubriek: capgemini academy
coachopleiding
coachend leidinggeven


Meer info

Coachen en hoe
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Coachen en hoe voor de informatie die u zoekt. .

Online Beroepentest Snel Testen Wat Je Kunt
Online Beroepentest Snel Testen Wat Je Kunt U wilt weten wat uw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn. U heeft niet direct zin in een langdurig en duur coachtraject.

coaching for leadership
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

NCOI - Masterclass Coaching in Organisaties
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar NCOI - Masterclass Coaching in Organisaties voor de informatie die u zoekt.

Tijdschriften En Vakbladen
Overzicht tijdschriften en vakbladen is verplaatst Vanwege een grondige renovatie van deze website is de pagina met een overzicht van tijdschriften en vakbladen verplaatst naar tijdschriften.