Coachend leiderschap


Bestemd voor leidinggevenden en plaatsvervangend leidinggevenden van afdelingen, voor coördinatoren van teams, projectleiders en teamleiders.

Coachend leiderschap capgemini academy Leidinggevenden moeten in staat zijn om hun mensen zo aan te sturen dat ze het beste uit zichzelf halen. Wij begrijpen dat u daarbij passende ondersteuning kunt gebruiken. Deze training biedt u coachen aan als managementstijl. Daarbij wordt steeds de vraag gesteld of en waarom coachen voor u in een gegeven situatie de meest effectieve stijl is.

In cases werkt u dilemma's en moeilijkheden die in de praktijk spelen op verschillende manieren uit. U ontwikkelt zich zo daadwerkelijk als coachend leidinggevende.

De opleiding Coachend leiderschap van de Capgemini Academy is bestemd voor leidinggevenden en plaatsvervangend leidinggevenden van afdelingen, voor coördinatoren van teams, projectleiders en teamleiders.

Meer berichten in de rubriek: capgemini academy
coachopleiding
coachend leidinggeven


Meer info

Bye-Bye Consultant
Kijk Eens Met Een Andere Bril Op Naar Uzelf Als (zelfstandig) coach, trainer of adviseur bent u altijd zo goed als uw laatste consult. Verknalt u die bijeenkomst dat denkt u klant al snel "hij is de laatste tijd niet meer zo goed, moet de relatie toch eens overdenken".

De essentie van leiderschap
Leiderschap gaat over verantwoordelijkheid nemen. Deze mensen deden het. En u? Leiderschap is geen natuurwetenschap. U kunt het niet leren op een business-school.

coachen naar eigenheid
Een boek voor het tot bloei brengen van mensen. Coachen naar eigenheid brengt iemand zodanig bij zichzelf, dat deze het eigen talent herkent en tot bloei kan brengen.

professioneel coachen van medewerkers
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Masterclass Coaching Voor Professionele Begeleiders
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.