Coachend Leiderschap


Coachend vrijmaken van de potentiële kwaliteiten van medewerkers

Coachend LeiderschapCoachen is volgens het Mikrocentrum: het vrijmaken van de potentiële kwaliteiten van medewerkers zodat zij zo goed en zelfstandig mogelijk presteren. Uw eigen houding en de benadering van uw medewerkers is hierbij essentieel. De klassieke leidinggevende vertelt de medewerkers wat hij of zij moet doen. Een coachende leidinggevende stimuleert de medewerker om zelf zijn eigen oplossingen te creëren en daar ook de verantwoordelijkheid voor te nemen. Leiderschap begint bij uzelf; wat voor soort leider wilt u zijn en welke stijl past het beste bij u? Vervolgens heeft u vaardigheden nodig om uw coachende leiderschap vorm te geven. Deze worden in de training op herkenbare wijze geoefend. Lees meer op: Coachend Leiderschap op de site van springtest.nl

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
management
coachend leidinggeven
mikrocentrum


Meer info

opleiding personal coaching
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Duurzaam coachen
Handreikingen om coachingstechnieken te optimaliseren en duurzaam te maken Dit boek nodigt professionals zoals leidinggevenden, decanen en reïntegratiespecialisten uit na te denken over manieren waarop zij mensen kunnen coachen in hun zoektocht naar passend werk.

Drijfveren in de praktijk
Op basis van drijfveren bouwen aan een effectief team Drijfveren bepalen voor een groot deel hoe mensen of groepen zich gedragen op hun werk. Deze drijfveren kunt u indelen in categorieën, die worden aangegeven met verschillende kleuren.

Gratis Vaardighedenspel
Trainers, coaches, adviseurs opgelet! Gebruikt u soms of vaker een spel om uw sessies kracht bij te zetten? Overweegt u om een nieuw spel te kopen en aan uw arsenaal toe te voegen, maar twijfelt u nog vanwege de prijs? Dan is er nu een prima actie voor u.

Socratisch coachen
Voor iedereen die anderen met een probleem in het werk wil helpen Wie anders dan Socrates leerde ons de goede vragen te stellen? het boek Socratisch coachen is een aanvullende methodiek op de gangbare coachingsvaardigheden waarmee de coach iemand helpt om vanuit andere perspectieven naar zijn probleem te kijken.