Coachend Leiderschap


Coachend vrijmaken van de potentiële kwaliteiten van medewerkers

Coachend LeiderschapCoachen is volgens het Mikrocentrum: het vrijmaken van de potentiële kwaliteiten van medewerkers zodat zij zo goed en zelfstandig mogelijk presteren. Uw eigen houding en de benadering van uw medewerkers is hierbij essentieel. De klassieke leidinggevende vertelt de medewerkers wat hij of zij moet doen. Een coachende leidinggevende stimuleert de medewerker om zelf zijn eigen oplossingen te creëren en daar ook de verantwoordelijkheid voor te nemen. Leiderschap begint bij uzelf; wat voor soort leider wilt u zijn en welke stijl past het beste bij u? Vervolgens heeft u vaardigheden nodig om uw coachende leiderschap vorm te geven. Deze worden in de training op herkenbare wijze geoefend. Lees meer op: Coachend Leiderschap op de site van springtest.nl

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
management
coachend leidinggeven
mikrocentrum


Meer info

ROI Opleidingen - Coachen van medewerkers
Verwerf kennis van en vaardigheid in het hanteren van een coachende stijl van leidinggeven. Wilt u als leidinggevende medewerkers met verschillende persoonlijkheden, achtergronden en ambities motiveren om te werken aan individuele en gezamenlijke resultaten? Dan is het goed om u te bekwamen in coachend leidinggeven.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

Opleiding Personal Coaching
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Training Organisatiecoaching
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Training Organisatiecoaching voor de informatie die u zoekt.

LOI Audio Cursus Coachen
LOI Audio Cursus Coachen - Leren Coachen In De File U bent leidinggevende. U wilt meer weten over coachen. En u wilt een en ander ook snel en effectief onder de knie krijgen.