Opleiding Coachend leiderschap - Mikrocentrum


Pagina vervangen

Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Opleiding Coachend leiderschap - Mikrocentrum voor de informatie die u zoekt.

Meer berichten in de rubriek: mededelingen


Meer info

Het Geheim van de trainer
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Het geheim van de trainer voor de informatie die u zoekt.

Life Coach
Cursus Life Coach bij NHA; help mensen om een gelukkiger leven te leven en hun dromen te realiseren Als coach helpt u mensen om hun doelen te bereiken.

NCOI - Masterclass Coaching in Organisaties
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar NCOI - Masterclass Coaching in Organisaties voor de informatie die u zoekt.

Coach Opleiding en HRM
Hoe de juiste coach opleiding kiezen als onderdeel van uw HRM beleid? U bent leidinggevende, ondernemer of manager, en/of u bent belast met inkoop en beoordeling van coaching, opleidingen, trainingen en andere vormen van ontwikkeling, begeleiding en ondersteuning van personeelsleden.

Info inzake HACCP advies
Gebruik deze bron indien u aanvullend deskundigheid nodig heeft als het over HACCP gaat. Wanneer u als coach, adviseur of trainer in relatie komt met aan horeca verwante bedrijven als klant, dan komen vroeg of laat de regels betreffende voedselveiligheid en HACCP ter sprake.