Opleiding Coachend leidinggeven - Van den Broek en Partners


Is coaching echt overal het antwoord op?

Opleiding Coachend leidinggeven - Van den Broek en Partners Coachen duikt geregeld op als het tovermiddel voor zelfstandigheid, creativiteit en het probleemoplossend vermogen van medewerkers. Maar is coaching echt overal het antwoord op? Want hoe geeft u coachend leiding met daarbij de afdelingsdoelstellingen voor ogen? En hoe houdt u bij coaching rekening met uw eigen persoonlijkheid?

Een coaching opleiding voor leidinggevenden die medewerkers op een meer coachende manier willen aansturen, waarbij het realiseren van doelen centraal staat. Na de training coachend leidinggeven heeft u inzicht in uw eigen coachingsstijl en bent u in staat om verschillende stijlen effectief te benutten zodat u elke coachingsfase en situatie goed de baas kunt.

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
coachend leidinggeven
van den broek en partners


Meer info

Eerste Hulp Bij Mopperen En Zaniken
Humorvol boekje over de nationale bezigheid nummer 1: zeuren en zaniken Klagen en zeuren lijken zo'n beetje een favoriete bezigheid van Nederlanders. Er gaat haast geen dag voorbij of u hoort wel ergens iemand zeuren of klagen.

coachen op prestatie en resultaat
Concrete handvatten voor het vormgeven van performance management in lijn met de strategie van uw organisatie. Een manager kan op de volgende twee manieren sturen op het realiseren van resultaten door uw medewerkers: Rechtstreeks afspraken met hen maken over het realiseren van prestaties.

Neuro Linguistisch Programmeren (NLP)
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

professioneel coachen van medewerkers
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Het tijdschrift voor Coaching
Visieblad voor professioneel begeleiden Het tijdschrift voor Coaching (TvC) is een vaktijdschrift dat mensen inspireert om te leren en het vak van coaching toe te passen, ook brengt TvC diversiteit van de praktijk in beeld.