Opleiding Coachend leidinggeven - Van den Broek en Partners


Is coaching echt overal het antwoord op?

Opleiding Coachend leidinggeven - Van den Broek en Partners Coachen duikt geregeld op als het tovermiddel voor zelfstandigheid, creativiteit en het probleemoplossend vermogen van medewerkers. Maar is coaching echt overal het antwoord op? Want hoe geeft u coachend leiding met daarbij de afdelingsdoelstellingen voor ogen? En hoe houdt u bij coaching rekening met uw eigen persoonlijkheid?

Een coaching opleiding voor leidinggevenden die medewerkers op een meer coachende manier willen aansturen, waarbij het realiseren van doelen centraal staat. Na de training coachend leidinggeven heeft u inzicht in uw eigen coachingsstijl en bent u in staat om verschillende stijlen effectief te benutten zodat u elke coachingsfase en situatie goed de baas kunt.

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
coachend leidinggeven
van den broek en partners


Meer info

Leergang Dieptecoaching
Inzichten en methodieken om uw coaching te verdiepen Bent u als coach op zoek naar inzichten en methodieken om uw coaching te verdiepen? Wilt u uw cliënten nog effectiever ondersteunen in het doorbreken van hun belemmeringen? Heeft u behoefte aan een nieuwe impuls en een spiegel voor uw persoonlijke ontwikkeling als coach? Dan is de Leergang Dieptecoaching u op het lijf geschreven.

50 Geheimen Van De Psychologie Van Het Beinvloeden
50 Geheimen Van De Psychologie Van Het Beïnvloeden Bij coachen gaat om een doelbewuste manier van iemands gedrag en overtuigingen beïnvloeden Sterker nog: dat is zelfs expliciet de bedoeling.

coaching opleiding cognitieve technieken voor coaches
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Filosofie Magazine
Bekijk het eens vanuit een filosofisch standpunt Filosofie Magazine gaat dieper in op de vragen die u hebt. Over de samenleving, opvoeding, uzelf, werk, gezin, het leven en de politiek.

Holland Management Review
De meest diepgaande bron van management-informatie voor de Nederlandse topmanager Holland Management Review bestrijkt alle disciplines van de managementpraktijk en behandelt onderwerpen op het gebied van o.