Coachend Leidinggeven met Resultaat - Boertiengroep


Uw medewerkers doelgericht prikkelen tot uitstekende prestaties.

boertien - Coachend Leidinggeven met Resultaat Deze training is bij uitstek geschikt wanneer u uw medewerkers doelgericht wilt begeleiden naar meer resultaat of wilt bijstaan in hun ontwikkeling naar een grotere zelfstandigheid. Daarnaast leert u door uw stijl van leidinggeven uw medewerkers meer inspireren, motiveren en verbinden. U leert effectieve gesprekken te voeren met uw medewerkers die zowel ondersteunend, als confronterend en uitdagend zijn.

Na afloop van de Opleiding Coachend Leidinggeven met Resultaat hanteert u een coachende stijl van leidinggeven in zowel uw reguliere gesprekken als coachingsgesprekken. U weet het beste uit uw medewerkers te halen en geeft op inspirerende wijze richting.

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
boertiengroep


Meer info

Pagina vervangen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar boekbesprekingen voor de informatie die u zoekt. .

Coach Opleiding Masterclass Coachen
7 September 2012 start nieuwe masterclass coachenDatums voor de nieuwe masterclass coachen zijn weer bekend. Deze anders dan andere opleiding coaching speciaal voor professionals in het veld met zeker drie jaar praktijkervaring in het begeleiden en/of managen van mensen - zoals daar zijn managers, trainers, adviseurs, ondernemers en coaches - richt zich op het realiseren van concreet meetbare resultaten.

post bachelor coaching opleiding
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Van Deskundige Naar Trainer
Leer ook hoe u op een aansprekende en praktische manier een training met het gewenste resultaat voor ogen kunt ontwerpen en krachtig kunt faciliteren Biedt u trainingen over uw vak en wilt u betere interactie verwerven, vaker resultaat bereiken é er meer plezier aan beleven?In het werk! boekwerk Van Deskundige naar Trainer leert u op een aansprekende en praktische wijze een training resultaatgericht kunt ontwerpen en krachtig kunt begeleidenWat er in dit boek staat:Uw training sessies helder maken door een praktische diagnose te doen;Vanuit praktijk ontwerpen;{Variatie inbouwen met activerende werkvormen;Beter omgaan met weerstanden door andere gesprekstechnieken aan te wenden, de advocaat van de duivel te spelen en uitdagende stellingen en confronterende voorbeelden te gebruiken;Goed omgaan met emoties van de groep en van uzelf.

Opleiding Individuele coachtechnieken
Wordt bekwaam in het coachen in één-op-één situaties. Door het volgen van dit programma maakt u zich onmisbare coach- en communicatietechnieken eigen om u tot professioneel coach te ontwikkelen.