Coachend Leidinggeven met Resultaat - Boertiengroep


Uw medewerkers doelgericht prikkelen tot uitstekende prestaties.

boertien - Coachend Leidinggeven met Resultaat Deze training is bij uitstek geschikt wanneer u uw medewerkers doelgericht wilt begeleiden naar meer resultaat of wilt bijstaan in hun ontwikkeling naar een grotere zelfstandigheid. Daarnaast leert u door uw stijl van leidinggeven uw medewerkers meer inspireren, motiveren en verbinden. U leert effectieve gesprekken te voeren met uw medewerkers die zowel ondersteunend, als confronterend en uitdagend zijn.

Na afloop van de Opleiding Coachend Leidinggeven met Resultaat hanteert u een coachende stijl van leidinggeven in zowel uw reguliere gesprekken als coachingsgesprekken. U weet het beste uit uw medewerkers te halen en geeft op inspirerende wijze richting.

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
boertiengroep


Meer info

coaching for leadership
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

Iedereen coach! - Praktijkboek voor alledag en overal
Handvatten om coachend op te treden in de verschillende rollen die we hebben Iedereen heeft elke dag mogelijkheden om te coachen. In onze rol als collega, leidinggevende, partner, manager, projectverantwoordelijke, medewerker, vriend, leerkracht, sportinstructeur, muziekbeoefenaar of -leerkracht, theaterliefhebber, regisseur of acteur, arts of gezondheidsadviseur.

management toolbox deel 1 coaching
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar de management toolbox deel 1: coaching voor de informatie die u zoekt.

conflictcoaching
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar conflictcoaching voor de informatie die u zoekt. .