NCOI - Masterclass Coaching in Organisaties


Afgerond kort programma op erkend Masterniveau met officiële Masterstudiepunten.

Masterclass Coaching in Organisaties NCOI Coaching is niet meer weg te denken uit organisaties en wordt steeds vaker ingezet als instrument voor performanceverbetering. Voordat coaching succesvol is, moet aan een aantal randvoorwaarden zijn voldaan:

  • Het soort coaching moet afgestemd zijn op de coachingsvraag van alle betrokkenen
  • De rol van de coach moet helder zijn
  • En de verwachtingen moeten vooraf afgestemd zijn.

In de Masterclass Coaching in Organisaties staan deze randvoorwaarden centraal en krijgt u inzicht in het theoretisch fundament van coaching in organisaties. Dit vertaalt u naar specifieke kenmerken van coaching in verschillende situaties en organisaties.

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
ncoi opleidingsgroep


Meer info

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

Coaching met NLP
Een instrumentarium waar geen coach zonder kan. In de afgelopen jaren is de belangstelling voor coaching als instrument voor persoonlijke ontwikkeling enorm gegroeid.

HBO Sportcoaching
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar HBO Sportcoaching voor de informatie die u zoekt.

coaching van teamleden
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar coaching van teamleden voor de informatie die u zoekt.

Professioneel coachen en werkbegeleiden
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Professioneel coachen en werkbegeleiden voor de informatie die u zoekt.