NCOI - Masterclass Coaching in Organisaties


Afgerond kort programma op erkend Masterniveau met officiële Masterstudiepunten.

Masterclass Coaching in Organisaties NCOI Coaching is niet meer weg te denken uit organisaties en wordt steeds vaker ingezet als instrument voor performanceverbetering. Voordat coaching succesvol is, moet aan een aantal randvoorwaarden zijn voldaan:

  • Het soort coaching moet afgestemd zijn op de coachingsvraag van alle betrokkenen
  • De rol van de coach moet helder zijn
  • En de verwachtingen moeten vooraf afgestemd zijn.

In de Masterclass Coaching in Organisaties staan deze randvoorwaarden centraal en krijgt u inzicht in het theoretisch fundament van coaching in organisaties. Dit vertaalt u naar specifieke kenmerken van coaching in verschillende situaties en organisaties.

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
ncoi opleidingsgroep


Meer info

Tijdschriften En Vakbladen
Overzicht tijdschriften en vakbladen is verplaatst Vanwege een grondige renovatie van deze website is de pagina met een overzicht van tijdschriften en vakbladen verplaatst naar tijdschriften.

50 Top Tools for Coaching (Engels)
Een breed scala aan technieken, gereedschappen en voorbeeldvragen voor de coach 50 Top Tools for Coaching biedt een breed scala aan technieken, gereedschappen en voorbeeldvragen voor de coach.

Leergang Dieptecoaching
Inzichten en methodieken om uw coaching te verdiepen Bent u als coach op zoek naar inzichten en methodieken om uw coaching te verdiepen? Wilt u uw cliënten nog effectiever ondersteunen in het doorbreken van hun belemmeringen? Heeft u behoefte aan een nieuwe impuls en een spiegel voor uw persoonlijke ontwikkeling als coach? Dan is de Leergang Dieptecoaching u op het lijf geschreven.

Persoonlijke Coaching
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Persoonlijke Coaching voor de informatie die u zoekt.

De Kick van het coachen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar De Kick van het coachen voor de informatie die u zoekt.