Post Bachelor Coaching en Begeleiding


Pagina vervangen

Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Post Bachelor Coaching en Begeleiding voor de informatie die u zoekt.

Meer berichten in de rubriek: mededelingen


Meer info

Budgetcoach
Cursus Budget Coach bij NHA; help mensen weer naar een financieel stabiele situatie Als budgetcoach helpt u mensen weer naar een financieel stabiele situatie.

Neuro Linguistisch Programmeren (NLP)
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Boekbespreking Visuele meetings
Hoe post-its, idea mapping en graphics groepsprocessen veranderen Indien mensen met visuele middelen werken dan: zijn ze gemotiveerder om resultaten te behalen, nemen ze betere beslissingen en hebben ze betere ideeën.

Coaching Training Coachend Managen
Met welke coach opleiding wordt u een betere manager? Als manager hebt u een overzichtelijke, doch niet altijd even eenvoudige, taak: u moet er voor zorgen dat u samen met uw mensen de gestelde doelen zo snel mogelijk realiseert.

75 Checklisten voor de nieuwe manager
Boek: 75 Checklisten voor de nieuwe manager Als iemand die leiding geeft heeft u een uitgebreid scala aan taken, uiteenlopend van het coachen van uw medewerkers, tot het verzorgen van presentaties.