Post Bachelor Coaching en Begeleiding


Coaching opleiding gebaseerd op de NOBCO richtlijnen

ncoi opleidingsgroep Post Bachelor Coaching en Begeleiding Professionals hebben grote behoefte aan begeleiding en gerichte coaching. In deze Post Bachelor Coaching en Begeleiding ontwikkelt u zich tot een professionele coach. Door de praktijkgerichte aanpak profiteert u in uw eigen praktijk effectief van deze opleiding.

Deze opleiding is ontwikkeld voor iedereen die zijn professionele coachingsvaardigheden verder wil ontwikkelen en als coach actief wil zijn. Ervaring met coaching is een voorwaarde om deel te kunnen nemen. De opleiding Post Bachelor Coaching en Begeleiding brengt de theorie en praktijk van coaching met elkaar in verband. Zo krijgt u meer inzicht in de plaats en invulling van coaching.

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
ncoi opleidingsgroep


Meer info

Bestuursacademie - professioneel coachen van medewerkers
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Management en Consulting
Platform voor organisatieprofessionals. Management en Consulting is een onafhankelijk platform voor de echte organisatieproffessionaal. Managagement en Consulting bestaat uit het volgende: een tijdschrift, een nieuwsbrief en een website.

Leren Coachen zonder stappenplan
Een coachopleiding voor directieleden en management, leidinggevenden op lager- en middenniveau, voorlieden, coördinatoren op de werkvloer, interim-managers en adviseurs.

Training Organisatiecoaching
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Training Organisatiecoaching voor de informatie die u zoekt.

De Kick van het coachen
Een unieke kans om de dagelijkse praktijk van een professionele coach in zijn volle rijkdom te ervaren. Het boek De kick van het coachen biedt een unieke kans om de dagelijkse praktijk van een professionele coach in zijn volle rijkdom te ervaren.