IMF Schriftelijk Coachen


Schriftelijke cursus Coachend Leidinggeven van het IMF

De cursus en praktijktraining staan onder redactie van Alex Engel en Menno Prins.

Alex is een resultaatgerichte allround coach met een no-nonsense aanpak. Daarmee coacht hij zowel individuele topmensen als tal van managers in organisaties. Dit doet hij zowel individueel als in teamverband. Alex is bestuurslid (secretaris) van de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). Deze stichting is mede op zijn initiatief in 2003 opgericht.

Menno Prins is directeur van ACCM (Adviesbureau voor Coaching, Counseling en Mentoring), dat ook het NOBCO Register van Beroepscoaches beheert. Menno Prins toetst alle aanvragen voor opname van coaches in dit register aan objectieve criteria; communiceert met en adviseert kandidaat-registercoaches en stelt toetsingsrapporten op voor de registratiecommissie.

  • U kunt zelf bepalen wanneer, waar en in welk tempo u studeert
  • Persoonlijke begeleiding en vakkundige auteurs
  • Altijd volledig geactualiseerd lesmateriaal
  • 40-60% minder kosten dan een mondelinge cursus
  • Certificaat van Deelname
  • Handig naslagwerk

Meer weten over deze schriftelijke cursus coachen die in samenwerking met managementboek.nl wordt aangeboden? Kijk dan op Schriftelijke cursus De Manager Als Coach

Meer berichten in de rubriek: schriftelijke cursussen
management


Meer info

coachen doe je samen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

de beste coach ben je zelf
Kunt u werk en spiritualiteit combineren? Personal coach Pam Comijs maakt in De beste coach ben je zelf duidelijk dat die combinatie vanzelfsprekender is dan u misschien denkt.

Opleiding Personal Coaching
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

CoachingGids 2010
De gids is een goed instrument bij het maken van de juiste match tussen vraag en aanbod en de keus voor een persoonlijke of werkgerelateerde coach of begeleider Coaching in brede zin in Nederland en ook in veel andere landen de erkenning te krijgen die het verdient.