Budgetcoach


Cursus Budget Coach bij NHA; help mensen weer naar een financieel stabiele situatie

Als budgetcoach helpt u mensen weer naar een financieel stabiele situatie. U treedt op als (tijdelijke) hulp en brengt orde aan in de financiën. U bezoekt uw cliënten aan huis en maakt samen met hen een budgetplan dat is afgestemd op hun persoonlijke situatie. Uw doel is het creëren van een gezonde en blijvende balans tussen de inkomsten en uitgaven van uw cliënten.

Met de cursus Budgetcoach leert u hoe u als zelfstandige een eigen praktijk opzet en succesvol in de markt zet. Als volleerd budgetcoach leert u uw cliënten een goede thuisadministratie op te zetten. U zult merken dat uw agenda snel uitpuilt met afspraken met mensen die hunkeren naar uw professionele advies!

Deze opleiding wordt verzorgd door NHA.

Kijk verder voor informatie over inschrijfgeld, toelatingseisen en dergelijke op: Cursus Budget Coach

Meer berichten in de rubriek: schriftelijke cursussen
nha


Meer info

De verkoopleider als trainer
Leer als verkoopleider hoe u kennis en vaardigheden op een enthousiasmerende wijze kunt overdragen en laten beklijven. Een coaching opleiding bestemd voor Leidinggevenden in de verkoop, seniormedewerkers en andere salesprofessionals die vanuit hun rol kennis en vaardigheden overbrengen aan hun direct reports.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

Coachen op competenties
Een luister CD over coaching, competenties en de STAR-methode. Veel bedrijven erkennen het belang van hoe de resultaten en doelen behaald worden. Werken met competenties blijkt een goede werkwijze en meetlat te zijn voor coachend leiderschap, maar is voor veel managers een weerbarstige materie.

Coachen de aanpak - capgemini academy
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Coachen de aanpak - capgemini academy voor de informatie die u zoekt.

Masterclass Coaching Voor Leidinggevenden En Adviseurs
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.