Budgetcoach


Cursus Budget Coach bij NHA; help mensen weer naar een financieel stabiele situatie

Als budgetcoach helpt u mensen weer naar een financieel stabiele situatie. U treedt op als (tijdelijke) hulp en brengt orde aan in de financiën. U bezoekt uw cliënten aan huis en maakt samen met hen een budgetplan dat is afgestemd op hun persoonlijke situatie. Uw doel is het creëren van een gezonde en blijvende balans tussen de inkomsten en uitgaven van uw cliënten.

Met de cursus Budgetcoach leert u hoe u als zelfstandige een eigen praktijk opzet en succesvol in de markt zet. Als volleerd budgetcoach leert u uw cliënten een goede thuisadministratie op te zetten. U zult merken dat uw agenda snel uitpuilt met afspraken met mensen die hunkeren naar uw professionele advies!

Deze opleiding wordt verzorgd door NHA.

Kijk verder voor informatie over inschrijfgeld, toelatingseisen en dergelijke op: Cursus Budget Coach

Meer berichten in de rubriek: schriftelijke cursussen
nha


Meer info

professioneel coachen en werkbegeleiden
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

opleiding personal coaching
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Starten als Coach - Boertien Groep
Ontdek de magie van het coachen. Hoe zorgt u dat u mensen op een zorgvuldige manier coacht? Tot nu toe vertrouwde u misschien vooral op uw intuïtie, maar u hebt het gevoel dat u meer uit uw coachgesprekken kunt halen.

Coaching van teamleden
Een basis voor effectief en interactief coachen, waarbij de stijl van de coach haarfijn aansluit op de leerstijl van medewerkers. Coachen is een kwestie van communicatie en motivatie.

Coachen vanuit een veelzijdig perspectief
Over de rollen waar de Coach met een hoofdletter C zich op dient te concentreren: zorgdrager, gids, coach, onderwijzer, mentor, sponsor, awakener. Coaching is het proces waarbij mensen en teams geholpen worden op de toppen van hun kunnen te presteren.