Business Coach


Cursus Management Consultant / Business Coach bij NHA; leer uw klanten bij het verbeteren van hun management, marketing en financiën

In deze cursus leert u hoe u uw klanten kunt adviseren bij het verbeteren van management, marketing en financiën. Ook leert u hoe u uw eigen consultancy-bureau kunt opzetten en waarmee u rekening dient te houden.

Is er wel vraag naar management consultants / business coaches? Er vinden veel veranderingen tegelijk plaats: nieuwe technologieën, de ontwikkeling van het internet, nieuwe regelgeving, de opkomst van economieë als China en India etc. Geen wonder dat managers vaak de hulp inroepen van Business Coaches. Er is op dit moment een grote vraag naar Management Consultants. Elk bedrijf, groot of klein, kan de hulp inschakelen van een coach om bepaalde zaken te verbeteren. En de kosten voor een coach zijn vaak laag in vergelijking met de besparingen die ze kunnen doorvoeren, de doorgevoerde verbeteringen van de verkoopresultaten, of de productiviteitsverbeteringen die ze bewerkstelligen.

Deze opleiding wordt verzorgd door NHA.

Kijk verder voor informatie over inschrijfgeld, toelatingseisen en dergelijke op: Cursus Management Consultrant / Business Coach

Meer berichten in de rubriek: schriftelijke cursussen
nha
business coaching


Meer info

HBO Sportcoaching
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar HBO Sportcoaching voor de informatie die u zoekt.

Filosofie Magazine
Bekijk het eens vanuit een filosofisch standpunt Filosofie Magazine gaat dieper in op de vragen die u hebt. Over de samenleving, opvoeding, uzelf, werk, gezin, het leven en de politiek.

Mofundus Cursus Coachen
Opleiding Coaching met vijf interventietechniekenCoachen is niet gelijk aan adviseren, nee, een coach is een begeleider van processen. De coach begeleidt een coachkandidaat zodanig dat die eigen antwoorden kan ontdekken door het onderzoeken van belemmeringen en onzekerheden.

LOI Audio Cursus Coachen
LOI Audio Cursus Coachen - Leren Coachen In De File U bent leidinggevende. U wilt meer weten over coachen. En u wilt een en ander ook snel en effectief onder de knie krijgen.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.