Life Coach


Cursus Life Coach bij NHA; help mensen om een gelukkiger leven te leven en hun dromen te realiseren

Als coach helpt u mensen om hun doelen te bereiken. Sommige cliënten zitten in een relationele "dip". Anderen zitten qua werk op een dood spoor of hebben te maken met stress. Of mensen hebben geldproblemen en weten niet hoe ze hier uit kunnen komen. Als Life Coach helpt u mensen om deze problemen op te lossen zodat ze zich bevrijd voelen. U helpt ze weer op koers.

Mensen die te dicht bij de hulpbehoevende staan zijn vaak te betrokken bij het probleem. Ze zijn bevooroordeeld en kunnen geen onafhankelijk advies geven, iets wat u wel kunt. Een coach is algemeen aanvaard. Veel mensen gaan niet graag naar een traditionele therapeut omdat ze niet willen toegeven dat ze een probleem hebben. Life Coaches zijn zelfs een beetje een modeverschijnsel aan het worden. Mensen vinden het "hip" om te kunnen zeggen dat ze een persoonlijke Life Coach hebben.

Deze opleiding wordt verzorgd door NHA.

Kijk verder voor informatie over inschrijfgeld, toelatingseisen en dergelijke op: Cursus Life Coach

Meer berichten in de rubriek: schriftelijke cursussen
coachopleiding
nha
life coaching


Meer info

coaching hoe? Zo!
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar coaching hoe? Zo! voor de informatie die u zoekt.

Tijdschrift Zin Magazine
Elke maand staat het blad weer vol met inspiratie ZIN Magazine staat boordevol interessante, bijzondere, leuke en praktische artikelen. Zo kunt u lezen over zowel gezondheid en financiƫn als vrije tijd en reizen, en mogen ook interviews, tips&trics, columns en adviezen niet ontbreken.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

post bachelor coaching opleiding
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

coaching met nlp
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar coaching met nlp voor de informatie die u zoekt. .