Bedrijfscounsellor


Cursus Bedrijfscounsellor bij NTI; een erkende opleiding terugdringen ziekteverzuim bij bedrijven

Leer hoe u bij bedrijven het ziekteverzuim kunt terugdringen door werknemers en management te begeleiden als erkend bedrijfscounsellor. U beschikt over een breed arsenaal aan vaardigheden en kennis, zoals kennis van het bedrijfsleven, bedrijfsculturen, organisatiepsychologie, stress en interventiemethoden. U beschikt ook over de benodigde groepscounsellingvaardigheden.

Wanneer u voor het examen slaagt, kunt u zich laten registreren bij de ABvC (Algemene Beroepsvereniging voor Counselling). Dit houdt in dat de door u verrichte consulten door meerdere ziektekostenverzekeraars vergoed worden. Ook kunt u hierna een eigen praktijk starten.

Deze opleiding wordt verzorgd door NTI.

Kijk verder voor informatie over inschrijfgeld, toelatingseisen en dergelijke op: Cursus Bedrijfscounsellor

Meer berichten in de rubriek: schriftelijke cursussen
business coaching
nti


Meer info

Bestuursacademie - professioneel coachen van medewerkers
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

ISBW Opleiding - Grondbeginselen van coaching
Voor mensen die meer willen weten over het gedrag van mensen en hoe u dit kunt beïnvloeden. De training Grondbeginselen van Coaching leert u alle basisvaardigheden van de coach.

Coachend leiderschap
Ondersteuning bij uw professionaliseringsproces zodat u uw medewerkers beter kunt coachen en sturen. Coachend leiderschap, u kunt er niet meer omheen.

IMF Schriftelijk Coachen
Schriftelijke cursus Coachend Leidinggeven van het IMF De cursus en praktijktraining staan onder redactie van Alex Engel en Menno Prins. Alex is een resultaatgerichte allround coach met een no-nonsense aanpak.

Coachen en hoe
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Coachen en hoe voor de informatie die u zoekt. .