Bedrijfscounsellor


Cursus Bedrijfscounsellor bij NTI; een erkende opleiding terugdringen ziekteverzuim bij bedrijven

Leer hoe u bij bedrijven het ziekteverzuim kunt terugdringen door werknemers en management te begeleiden als erkend bedrijfscounsellor. U beschikt over een breed arsenaal aan vaardigheden en kennis, zoals kennis van het bedrijfsleven, bedrijfsculturen, organisatiepsychologie, stress en interventiemethoden. U beschikt ook over de benodigde groepscounsellingvaardigheden.

Wanneer u voor het examen slaagt, kunt u zich laten registreren bij de ABvC (Algemene Beroepsvereniging voor Counselling). Dit houdt in dat de door u verrichte consulten door meerdere ziektekostenverzekeraars vergoed worden. Ook kunt u hierna een eigen praktijk starten.

Deze opleiding wordt verzorgd door NTI.

Kijk verder voor informatie over inschrijfgeld, toelatingseisen en dergelijke op: Cursus Bedrijfscounsellor

Meer berichten in de rubriek: schriftelijke cursussen
business coaching
nti


Meer info

De Coachingbox
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar De Coachingbox voor de informatie die u zoekt. .

Coach Opleiding en HRM
Hoe de juiste coach opleiding kiezen als onderdeel van uw HRM beleid? U bent leidinggevende, ondernemer of manager, en/of u bent belast met inkoop en beoordeling van coaching, opleidingen, trainingen en andere vormen van ontwikkeling, begeleiding en ondersteuning van personeelsleden.

Situationeel Opleiden En Leren
Een uitnodiging om vanuit een menselijk perspectief naar leren en ontwikkeling te kijken Centraal in dit boek staat de relatie van opleiden en leren met succesvol handelen in de werksituatie.

LOI Audio Cursus Coachen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar LOI Audio Cursus Coachen voor de informatie die u zoekt.

Coaching Opleidingen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.