Stresscounselling Bij NTI


Cursus Stresscounselling bij NTI; help mensen omgaan met alledaagse problemen

Leer hoe u mensen kunt helpen omgaan met hun alledaagse problemen. Dit leert u tijdens de opleiding Stresscounselling van het NTI. Door op een duidelijk gestructureerde wijze de cliënt grip te geven op zijn situatie, zodat hij optimaal kan functioneren, thuis en op het werk. De opleiding Stresscounselling van het NTI wordt verzorgd door Stichting Counselling Nederland, een door de branche erkende opleider.

Wanneer u voor het examen Stresscounselling bent geslaagd, kunt u zich laten registreren bij de ABvC (Algemene Beroepsvereniging voor Counselling). Dit houdt in dat de door u verrichte consulten door meerdere ziektekostenverzekeraars vergoed worden. U kunt hierna ook een eigen praktijk starten.

Deze opleiding wordt verzorgd door NTI.

Kijk verder voor informatie over inschrijfgeld, toelatingseisen en dergelijke op: Cursus Stresscounselling

Meer berichten in de rubriek: schriftelijke cursussen
nti


Meer info

coachen doe je samen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Online Tests - Test Uzelf Voordat U (Grote) Keuzes Maakt!
Test uzelf voordat u (grote) keuzes maakt. Online tests kunnen u helpen om een goed (ander) beeld van uzelf te krijgen. U krijgt bijvoorbeeld inzicht in uw eigen persoonlijkheid.

Psychologie Magazine
Een Psychologie Magazine abonnement is wetenschappelijk maar leuk! Het Psychologie Magazine geeft u een kijk op het gebied van psychologie. U leest alles over gevoel en verstand, gezondheid en therapie, relaties en persoonlijkheid, maar ook werk en loopbaan en samenleving en cultuur.

Santé
Santé inspireert! Met een Santé abonnement heeft u even tijd voor jezelf! Een tijdschrift boordevol met het laatste nieuws, gezondheid, psychologie, sport en ontspanning.

De coachende interim manager
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar De coachende interim manager voor de informatie die u zoekt.