Stresscounselling Bij NTI


Cursus Stresscounselling bij NTI; help mensen omgaan met alledaagse problemen

Leer hoe u mensen kunt helpen omgaan met hun alledaagse problemen. Dit leert u tijdens de opleiding Stresscounselling van het NTI. Door op een duidelijk gestructureerde wijze de cliënt grip te geven op zijn situatie, zodat hij optimaal kan functioneren, thuis en op het werk. De opleiding Stresscounselling van het NTI wordt verzorgd door Stichting Counselling Nederland, een door de branche erkende opleider.

Wanneer u voor het examen Stresscounselling bent geslaagd, kunt u zich laten registreren bij de ABvC (Algemene Beroepsvereniging voor Counselling). Dit houdt in dat de door u verrichte consulten door meerdere ziektekostenverzekeraars vergoed worden. U kunt hierna ook een eigen praktijk starten.

Deze opleiding wordt verzorgd door NTI.

Kijk verder voor informatie over inschrijfgeld, toelatingseisen en dergelijke op: Cursus Stresscounselling

Meer berichten in de rubriek: schriftelijke cursussen
nti


Meer info

Weg met alle regels
In dit boek wordt op een overtuigende wijze aangetoond dat de beste managers niets van vaste regels moeten hebben In 'Weg met alle regels' wordt op een overtuigende wijze aangetoond dat de beste managers niets van vaste regels moeten hebben.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

Coachend Leidinggeven
over coachend leiderschap, persoonlijke groei en het halen van taakgerichte doelen Dit boek gaat over coachend leiderschap, persoonlijke groei en het halen van taakgerichte doelen.

Vernieuwing Managementspel.info
Nu nog eenvoudiger het juiste coaching / training spel vinden De website managementspel.info is geheel vernieuwd. U vindt daar nu een eenvoudig en functioneel overzicht van alle spelvormen die u als coach / trainer kunt gebruiken.

Coaching In Professionele Organisaties
Hoe als manager gebruik maken van een psychologisch instrumentarium voor de persoonlijke ontwikkeling en professionalisering van medewerkers Coaching is een instrument dat organisaties toepassen voor de professionalisering van hun medewerkers.