Burn-Out Coach


Cursus Burn-Out Coach bij Studieplan; leer mensen begeleiden naar een herstel van hun Burn-Out

Als burn-out coach leert u hoe u mensen die te maken hebben met een burn-out weer op weg kan helpen. Na deze cursus weet u hoe stress tot een burn-out kan leiden, herkent u burn-out symptomen als prikkelbaarheid en lusteloosheid en beschikt u over de kennis om mensen te helpen bij hun herstel. Daarnaast kunt u mensen leren hoe stress voorkomen kan worden en hoe de omgeving kan bijdragen tijdens en na een burn-out.

Deze opleiding wordt verzorgd door studieplan.

Kijk verder voor informatie over inschrijfgeld, toelatingseisen en dergelijke op: Cursus Burn-Out Coach

Meer berichten in de rubriek: schriftelijke cursussen
studieplan


Meer info

Coachen op competenties
Een luister CD over coaching, competenties en de STAR-methode. Veel bedrijven erkennen het belang van hoe de resultaten en doelen behaald worden. Werken met competenties blijkt een goede werkwijze en meetlat te zijn voor coachend leiderschap, maar is voor veel managers een weerbarstige materie.

De nieuwe professional - luisterbox
De Nieuwe Professional richt zich op de ontwikkeling van nieuwe competenties voor professionals in een veranderende markt In onze kennisintensieve en op specialisatie gerichte maatschappij is een steeds grotere groep professionele dienstverleners actief: van (management) consultants, accountants, advocaten en notarissen tot ingenieurs, architecten en financieel specialisten.

Co-actief coachen
Nieuwe vaardigheden voor professioneel en persoonlijk coachen met downloadable coachingsformulieren. Coaching is behalve een internationaal snel groeiend vakgebied ook een communicatiestijl die steeds meer managers, docenten, counselers, ouders en anderen gebruiken.

Gedeeld leiderschap - Managementboek 2012
Titel het winnende boek van managementboek van het Jaar 2012 nu bekend. Dit is: Gedeeld leiderschapDe winnaar van managementboek van het Jaar 2012 is nu bekend.

Tijdschrift Zin Magazine
Elke maand staat het blad weer vol met inspiratie ZIN Magazine staat boordevol interessante, bijzondere, leuke en praktische artikelen. Zo kunt u lezen over zowel gezondheid en financiƫn als vrije tijd en reizen, en mogen ook interviews, tips&trics, columns en adviezen niet ontbreken.