Personal Coach


Cursus Personal Coach bij Studieplan; help anderen met hun persoonlijke ontwikkeling

Met deze complete cursus leert u verschillende coachingtechnieken om nieuwe werknemers binnen het bedrijf te begeleiden tijdens het inwerktraject. Maar ook na de inwerkperiode, kunt u mensen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling. De opleiding Personal coach is zeer uitgebreid en bevat veel praktijkvoorbeelden, tips en oefeningen. U begint bij de basis van personal coaching en leert stap voor stap hoe u naar het gewenste resultaat toewerkt. Na de cursus beschikt u over alle kennis, vaardigheden en inzichten om als coach/trainer aan de slag te gaan.

De cursus Personal coach is perfect voor iedereen die een begeleidende/coachende rol heeft of ambieert binnen een bedrijf.

Deze opleiding wordt verzorgd door studieplan.

Kijk verder voor informatie over inschrijfgeld, toelatingseisen en dergelijke op: Cursus Personal Coach

Meer berichten in de rubriek: schriftelijke cursussen
studieplan


Meer info

coachen naar eigenheid
Een boek voor het tot bloei brengen van mensen. Coachen naar eigenheid brengt iemand zodanig bij zichzelf, dat deze het eigen talent herkent en tot bloei kan brengen.

Co-actief coachen
Nieuwe vaardigheden voor professioneel en persoonlijk coachen met downloadable coachingsformulieren. Coaching is behalve een internationaal snel groeiend vakgebied ook een communicatiestijl die steeds meer managers, docenten, counselers, ouders en anderen gebruiken.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

Coaching Training Coachend Managen
Met welke coach opleiding wordt u een betere manager? Als manager hebt u een overzichtelijke, doch niet altijd even eenvoudige, taak: u moet er voor zorgen dat u samen met uw mensen de gestelde doelen zo snel mogelijk realiseert.

Management en Consulting
Platform voor organisatieprofessionals. Management en Consulting is een onafhankelijk platform voor de echte organisatieproffessionaal. Managagement en Consulting bestaat uit het volgende: een tijdschrift, een nieuwsbrief en een website.