Personal Coach


Cursus Personal Coach bij Studieplan; help anderen met hun persoonlijke ontwikkeling

Met deze complete cursus leert u verschillende coachingtechnieken om nieuwe werknemers binnen het bedrijf te begeleiden tijdens het inwerktraject. Maar ook na de inwerkperiode, kunt u mensen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling. De opleiding Personal coach is zeer uitgebreid en bevat veel praktijkvoorbeelden, tips en oefeningen. U begint bij de basis van personal coaching en leert stap voor stap hoe u naar het gewenste resultaat toewerkt. Na de cursus beschikt u over alle kennis, vaardigheden en inzichten om als coach/trainer aan de slag te gaan.

De cursus Personal coach is perfect voor iedereen die een begeleidende/coachende rol heeft of ambieert binnen een bedrijf.

Deze opleiding wordt verzorgd door studieplan.

Kijk verder voor informatie over inschrijfgeld, toelatingseisen en dergelijke op: Cursus Personal Coach

Meer berichten in de rubriek: schriftelijke cursussen
studieplan


Meer info

Boeken en werkvormen voor coaches en trainers
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Boeken en werkvormen voor coaches en trainers voor de informatie die u zoekt.

Coachend Leidinggeven met Resultaat - Boertiengroep
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Coachend Leidinggeven met Resultaat - Boertiengroep voor de informatie die u zoekt.

coaching met nlp
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar coaching met nlp voor de informatie die u zoekt. .

Pagina vervangen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar boekbesprekingen voor de informatie die u zoekt. .

Coaching Opleidingen Onzin
De zin en onzin van coaching opleidingen; wanneer is een coaching training of cursus coachen onzin en zonde van uw geld, tijd en moeite? Laten we direct met de deur in huis vallen.