Spellen En Andere Werkvormen


Hoe u als coach uw coachsessies kunt verbeteren en aantrekkelijker kunt maken voor uw cliënten

Als coach kunt u meerdere spellen of andere werkvormen gebruiken om uw coachsessies ofwel meer jus ofwel meer diepgang te geven. Bijvoorbeeld door gebruik van het relatiespel zou u als relatiecoach spelenderwijs uw cliënten kunnen laten nadenken over hun relatie.

Als teamcoach zou u bijvoorbeeld het spel samenspel in teams kunnen gebruiken. Verschillende teamleden kunnen dan hun eigen rol of gewenste rol in een team onder de loep nemen.

Er zijn diverse spellen te gebruiken. Maar u kunt natuurlijk ook uw eigen werkvormen ontwerpen. Boeken zoals het coachingstechnieken boek, 60 werkvormen voor creatieve sessies en Van deskundige naar trainer kunnen u op ideeën brengen of een aardige basis bieden om daarop verder te broeden.

Kortom, mogelijkheden genoeg om uw coachsessies verder uit te bouwen en vorm te geven.

Meer berichten in de rubriek: werkvormen


Meer info

Coach Opleiding Masterclass Coachen
7 September 2012 start nieuwe masterclass coachenDatums voor de nieuwe masterclass coachen zijn weer bekend. Deze anders dan andere opleiding coaching speciaal voor professionals in het veld met zeker drie jaar praktijkervaring in het begeleiden en/of managen van mensen - zoals daar zijn managers, trainers, adviseurs, ondernemers en coaches - richt zich op het realiseren van concreet meetbare resultaten.

Post Bachelor Coaching en Begeleiding
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Post Bachelor Coaching en Begeleiding voor de informatie die u zoekt.

Coaching van teamleden
Een basis voor effectief en interactief coachen, waarbij de stijl van de coach haarfijn aansluit op de leerstijl van medewerkers. Coachen is een kwestie van communicatie en motivatie.

The Coaching Manual
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar The Coaching Manual voor de informatie die u zoekt.

post bachelor coaching opleiding
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.