Spellen En Andere Werkvormen


Hoe u als coach uw coachsessies kunt verbeteren en aantrekkelijker kunt maken voor uw cliënten

Als coach kunt u meerdere spellen of andere werkvormen gebruiken om uw coachsessies ofwel meer jus ofwel meer diepgang te geven. Bijvoorbeeld door gebruik van het relatiespel zou u als relatiecoach spelenderwijs uw cliënten kunnen laten nadenken over hun relatie.

Als teamcoach zou u bijvoorbeeld het spel samenspel in teams kunnen gebruiken. Verschillende teamleden kunnen dan hun eigen rol of gewenste rol in een team onder de loep nemen.

Er zijn diverse spellen te gebruiken. Maar u kunt natuurlijk ook uw eigen werkvormen ontwerpen. Boeken zoals het coachingstechnieken boek, 60 werkvormen voor creatieve sessies en Van deskundige naar trainer kunnen u op ideeën brengen of een aardige basis bieden om daarop verder te broeden.

Kortom, mogelijkheden genoeg om uw coachsessies verder uit te bouwen en vorm te geven.

Meer berichten in de rubriek: werkvormen


Meer info

ISBW Opleiding - Grondbeginselen van coaching
Voor mensen die meer willen weten over het gedrag van mensen en hoe u dit kunt beïnvloeden. De training Grondbeginselen van Coaching leert u alle basisvaardigheden van de coach.

coaching opleiding cognitieve technieken voor coaches
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

De verkoopleider als trainer
Leer als verkoopleider hoe u kennis en vaardigheden op een enthousiasmerende wijze kunt overdragen en laten beklijven. Een coaching opleiding bestemd voor Leidinggevenden in de verkoop, seniormedewerkers en andere salesprofessionals die vanuit hun rol kennis en vaardigheden overbrengen aan hun direct reports.

coachen op gedrag en resultaat in het onderwijs
Praktijkgids voor het ontwikkelen van resultaatgericht gedrag. Dit boek helpt u in korte tijd doelgericht te sturen op gedrag van uzelf of van anderen in de onderwijsorganisatie.

Business Coach
Cursus Management Consultant / Business Coach bij NHA; leer uw klanten bij het verbeteren van hun management, marketing en financiën In deze cursus leert u hoe u uw klanten kunt adviseren bij het verbeteren van management, marketing en financiën.