Filosofie Magazine


Bekijk het eens vanuit een filosofisch standpunt

Filosofie Magazine gaat dieper in op de vragen die u hebt. Over de samenleving, opvoeding, uzelf, werk, gezin, het leven en de politiek. Op alle vragen die u heeft helpt Filosofie magazine uw eigen antwoord in te vullen. U kijkt vanuit een filosofisch standpunt en u ziet nieuwe invalshoeken. Sta even stil in een maatschappij die in een razendsnel tempo veranderd, zodat u daarna doordachter handelt en oordeelt. Filosofie Magazine maakt u bewuster van de samenleving, uw omgeving en uzelf.

Vraag nu een proefabonnement aan op het tijdschrift Filosofie Magazine. Bestel het tijdschrift met aantrekkelijke kortingen bij 123tijdschrift.nl. Elke maand komt er een nieuwe editie uit en beland deze bij u in de bus.

Meer berichten in de rubriek: tijdschriften


Meer info

HBO Sportcoaching
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar HBO Sportcoaching voor de informatie die u zoekt.

Coachend Leidinggeven
over coachend leiderschap, persoonlijke groei en het halen van taakgerichte doelen Dit boek gaat over coachend leiderschap, persoonlijke groei en het halen van taakgerichte doelen.

opleiding executive coaching
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Santé
Santé inspireert! Met een Santé abonnement heeft u even tijd voor jezelf! Een tijdschrift boordevol met het laatste nieuws, gezondheid, psychologie, sport en ontspanning.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.