Happinez Magazine


Een extra dimensie in uw leven

Met een Happinez abonnement haalt u het eerste mindstyle magazine van Nederland in huis. In het Happinez magazine leest u over leven met hart en ziel, psychologie, spiratualiteit en wijsheid. Een tijdschrift over welzijn, zowel lichamelijk als geestelijk die u helpt een extra dimensie aan uw leven te geven. Bent u geïnteresseerd in zingeving en verdieping, maar wel in combinatie met een pure en stijlvolle manier van leven. Schitterende foto's, mooie uitspraken, interviews, reportages, columns, tips&trucs en prachtige kado-artikelen vind u allemaal terug in Happinez. Met een abonnement op Happinez magazine kunt u lekker ontspannen.

In ons drukke, hectische en digitale tijdperk geeft het lezen van de papieren Happinez een moment van rust en van bezinning. Heerlijk ontspannen en tegelijkertijd waardevolle inzichten opdoen, zelfontplooiing met plezier. Prettig zweven, maar toch met beide benen op de grond. Pakkende teksten, wijze columns en geweldige mooie foto's! Want soms zeggen beelden meer dan woorden.

Bent u ook geïnteresseerd in zingeving en verdieping? Neem dan een Happinez abonnement en profiteer van de aantrekkelijke korting van wel 32%. U ontvangt Happinez een jaar lang bij u in huis.

Meer berichten in de rubriek: tijdschriften


Meer info

Masterclass Coaching Voor Professionele Begeleiders
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

Coachen doe je samen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Coachen doe je samen voor de informatie die u zoekt.

Masterclass Coaching Voor Leidinggevenden
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

Schriftelijke cursussen coachen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Schriftelijke cursussen coachen voor de informatie die u zoekt.

The Coaching Manual
Informatie, hulpmiddelen en technieken om uw coachingvaardigheden naar een hoger niveau te tillen (Engelstalig). Dit boek gaat over de rol van coachingprincipes, -vaardigheden, -houdingen en -gedragingen en biedt een praktische begeleiding en een uitgebreide toolkit voor de coach.