Psychologie Magazine


Een Psychologie Magazine abonnement is wetenschappelijk maar leuk!

Het Psychologie Magazine geeft u een kijk op het gebied van psychologie. U leest alles over gevoel en verstand, gezondheid en therapie, relaties en persoonlijkheid, maar ook werk en loopbaan en samenleving en cultuur. Psychologie Magazine is de balans tussen populair en wetenschappelijk magazine. Neem nu een Psychologie Magazine abonnement en ervaar het zelf!

De kracht van het blad zit in een combinatie van diepgang en leuke weet-dingetjes. Zelftesten zijn volgens mij, mits niet te complex, altijd leuk om te doen. Vooral testen die je met z'n tweeën kunt doen.

Interessant zou zijn al (en het zijn er veel) die methodieken om het inzicht in jezelf te vergroten eens naast elkaar te zetten. Het is een blad op de scheidslijn van populair en wetenschap en daarmee aansprekend voor een grote doelgroep.

Maak een keuze uit de verschillende aanbiedingen van de Psychologie Magazine abonnementen en kies het abonnement dat u wilt. U kunt profiteren van kortingen tot 38% bij 123tijdschrift.nl.

Meer berichten in de rubriek: tijdschriften
psychologie


Meer info

Professioneel coachen en werkbegeleiden
Cursus van drie dagen geeft u kennis van en inzicht in de doelen en effecten van coaching Van teamleiders en coördinatoren, maar ook van meer ervaren medewerkers, wordt verwacht dat zij hun (minder ervaren) collega's actief coachen bij het plannen werkzaamheden en het op de juiste wijze uitvoeren van taken.

Masterclass Coaching Voor Professionele Begeleiders
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

Bestuursacademie - professioneel coachen van medewerkers
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

Coachen op competenties
Een luister CD over coaching, competenties en de STAR-methode. Veel bedrijven erkennen het belang van hoe de resultaten en doelen behaald worden. Werken met competenties blijkt een goede werkwijze en meetlat te zijn voor coachend leiderschap, maar is voor veel managers een weerbarstige materie.