Santé


Santé inspireert!

Met een Santé abonnement heeft u even tijd voor jezelf! Een tijdschrift boordevol met het laatste nieuws, gezondheid, psychologie, sport en ontspanning. Inspiratie en tips over een gezond en goed leven. Er wordt naar het uiterlijk ook zeker zoveel aandacht aan het innerlijk besteed. Andere populaire items zijn: gezondheid, psychologie en spiritualiteit. Ook kunt u inspiratie opdoen uit een van de diepgaande interviews met moedige mensen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Trakteer uzelf nu elke maand op het Santé tijdschrift en neem een abonnement met hoge kortingen die beginnen vanaf 30%. Bestel een proef- of doorlopend abonnement bij 123tijdschrift.nl.

Meer berichten in de rubriek: tijdschriften


Meer info

coachen doe je samen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Nieuwe thuisstudies van Studieplan
Drie nieuwe thuisstudies / schriftelijke cursussen coachen toegevoegd aan overzicht Het voordeel van thuisstudies is bekend: U start een cursus wanneer u wil, u volgt de cursus in uw eigen tempo, en u kunt zelf kiezen welke specialisaties u kiest.

Superversie voor Coaches
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

LOI Audio Cursus Coachen
LOI Audio Cursus Coachen - Leren Coachen In De File U bent leidinggevende. U wilt meer weten over coachen. En u wilt een en ander ook snel en effectief onder de knie krijgen.

Coaching hoe? Zo!
Een origineel inspiratie- en praktijkboek over coachen in drie delen. Dit originele inspiratie- en praktijkboek over coachen bestaat uit drie delen.