Slow Management


Stilstaan bij organiseren

Slow management is een reflectief, maar erg praktisch, kritisch, maar erg constructief. Er wordt behandeld wat organisaties zijn en hoe het allmaal in elkaar zit. Slow Management staat stil bij organiseren. De praktijk spreekt voor zich bij Slow Management, geen theoretische wendingen maar uitgebreide reportages van initiatieven van organisaties die op onorthodoxe manier aan de weg timmeren. En natuurlijk diepgravende interviews met de mensen achter die initiatieven.

Profiteer nu van de hoge korting op Slow Management en haal dit voordelig vakblad bij u in huis. Neem een abonnement op Slow Management en betaal nog slechts 56,95 om dit kwartaalblad bij u in de bus te ontvangen.

Meer berichten in de rubriek: tijdschriften
management


Meer info

Eerste Hulp Bij Mopperen En Zaniken
Humorvol boekje over de nationale bezigheid nummer 1: zeuren en zaniken Klagen en zeuren lijken zo'n beetje een favoriete bezigheid van Nederlanders. Er gaat haast geen dag voorbij of u hoort wel ergens iemand zeuren of klagen.

80 tips voor coachend leidinggeven
De managementstijl waarin vrije zelfverantwoordelijke individuen met elkaar een relatie aangaan om resultaten te bereiken Lang voordat coaching een hype werd, publiceerde Willem Verhoeven al over dit onderwerp.

Starten als Coach - Boertien Groep
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Starten als Coach - Boertien Groep voor de informatie die u zoekt.

HBO Sportcoaching
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar HBO Sportcoaching voor de informatie die u zoekt.

De magie van coachen - Bijzondere momenten in de coachingspraktijk
Een bundel met zeer uiteenlopende meningen en ervaringen over de rijke mogelijkheden die het coachen biedt. Het kan er wonderlijk aan toegaan in de coachingspraktijk.