Talent


Het vakblad over hoogbegaafde kinderen

Het Talent magazine is het enige onafhankelijke vakblad over hoogbegaafdheid. Het vakblad verschijnt zes keer per jaar en richt zich op ouders en begeleiders (leerkrachten en leerlingbegeleiders) van hoogbegaafde kinderen. Ieder nummer van Talent bevat reportages, interviews, praktijkverhalen en achtergrondartikelen toegespitst op het hoogbegaafde kind. Bovendien heeft het vakblad een eigen website, met vele extra's. Talent wordt gemaakt door een onafhankelijke redactie, een team van inhoudelijke deskundigen en gerenommeerde journalisten. Dat levert een blad op dat is gestoeld op inhoudelijke kennis in een aantrekkelijke, journalistieke verpakking.

Ook dit informatieve vakblad ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang het Talent magazine thuis. Bestel het interessante magazine eenvoudig en snel bij 123tijdschrift.nl.

Meer berichten in de rubriek: tijdschriften
onderwijs


Meer info

Index Coaching Opleidingen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

Opleiding Coachend leiderschap - Mikrocentrum
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Opleiding Coachend leiderschap - Mikrocentrum voor de informatie die u zoekt.

weekend life coaching
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Pagina vervangen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar boekbesprekingen voor de informatie die u zoekt. .