Het tijdschrift voor Coaching


Visieblad voor professioneel begeleiden

Het tijdschrift voor Coaching (TvC) is een vaktijdschrift dat mensen inspireert om te leren en het vak van coaching toe te passen, ook brengt TvC diversiteit van de praktijk in beeld. Het TvC geeft u inspiratie, professionalisering, visie, verbondenheid n de mogelijkheid om via een authentieke en speelse manier te delen.

Het blad is zeer informatief en overzichtelijk opgezet. De artikelen zijn zeer divers en hebben voldoende diepgang. Doordat aan verschillende onderwerpen aandacht wordt geschonken leest het blad gemakkelijk en is het lastig weg te leggen. De aandacht voor relevante literatuur verhoogt de waarde van het blad. Deze recensies geven een goed beeld van de waarde van een boek voor de coachingspraktijk en nodigen uit het boek zelf in het bezit te krijgen.

Wilt u een tijdschrift dat mensen inspireert om te leren en het vak van coaching toe te passen? Sluit dan nu een abonnement op Tijdschrift voor Coaching af en profiteer van veel korting bij 123tijdschrift.nl.

Meer berichten in de rubriek: tijdschriften


Meer info

Opleiding oplossingsgericht coachen
Ideaal wanneer u uw repertoire aan coachingsvaardigheden wilt uitbreiden en beschikt over (basis)communicatievaardigheden. Oplossingsgericht coachen is dé manier van coachen waarbij u de ander helpt eigen oplossingen te formuleren en te realiseren.

Drijfveren in de praktijk
Op basis van drijfveren bouwen aan een effectief team Drijfveren bepalen voor een groot deel hoe mensen of groepen zich gedragen op hun werk. Deze drijfveren kunt u indelen in categorieën, die worden aangegeven met verschillende kleuren.

De TAO van het coachen
Leer hoe u als manager ook een goede coach kunt worden Goede coaches zijn ervan overtuigd dat de autoritaire leider - de baas - bijna is uitgestorven.

Masterclass Coaching Voor Leidinggevenden En Adviseurs
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

Individuele coachtechnieken
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Individuele coachtechnieken voor de informatie die u zoekt.