Het tijdschrift voor Coaching


Visieblad voor professioneel begeleiden

Het tijdschrift voor Coaching (TvC) is een vaktijdschrift dat mensen inspireert om te leren en het vak van coaching toe te passen, ook brengt TvC diversiteit van de praktijk in beeld. Het TvC geeft u inspiratie, professionalisering, visie, verbondenheid n de mogelijkheid om via een authentieke en speelse manier te delen.

Het blad is zeer informatief en overzichtelijk opgezet. De artikelen zijn zeer divers en hebben voldoende diepgang. Doordat aan verschillende onderwerpen aandacht wordt geschonken leest het blad gemakkelijk en is het lastig weg te leggen. De aandacht voor relevante literatuur verhoogt de waarde van het blad. Deze recensies geven een goed beeld van de waarde van een boek voor de coachingspraktijk en nodigen uit het boek zelf in het bezit te krijgen.

Wilt u een tijdschrift dat mensen inspireert om te leren en het vak van coaching toe te passen? Sluit dan nu een abonnement op Tijdschrift voor Coaching af en profiteer van veel korting bij 123tijdschrift.nl.

Meer berichten in de rubriek: tijdschriften


Meer info

Masterclass Coaching Voor Leidinggevenden En Adviseurs
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

NCOI - Masterclass Coaching in Organisaties
Afgerond kort programma op erkend Masterniveau met officiële Masterstudiepunten. Coaching is niet meer weg te denken uit organisaties en wordt steeds vaker ingezet als instrument voor performanceverbetering.

Leren Coachen zonder stappenplan
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Leren Coachen zonder stappenplan voor de informatie die u zoekt.

De Coachingbox
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar De Coachingbox voor de informatie die u zoekt. .

Masterclass Coachen met Topsporters
Waarom de coach opleiding masterclass coachen met topsporters?Indien u coacht dan ondersteunt u mensen bij de ontwikkeling om hun persoonlijke ambities te realiseren.