Tijdschriften

Alle berichten in de rubriek tijdschriften

13-01-2012 - HOLLAND MANAGEMENT REVIEW
De meest diepgaande bron van management-informatie voor de Nederlandse topmanager Holland Management Review bestrijkt alle disciplines van de managementpraktijk en behandelt onderwerpen op het gebied van o.

13-12-2011 - TALENT
Het vakblad over hoogbegaafde kinderen Het Talent magazine is het enige onafhankelijke vakblad over hoogbegaafdheid. Het vakblad verschijnt zes keer per jaar en richt zich op ouders en begeleiders (leerkrachten en leerlingbegeleiders) van hoogbegaafde kinderen.

23-11-2011 - PEDAGOGIEK IN PRAKTIJK
PIP meer opvoeden Pedagogiek in praktijk is een blad voor studenten, opvoeders, onderwijzers en ouders dat tweemaandelijks uitkomt. Pip informeert en opiniërend u over pedagogische vraagstukken waar het antwoord begint waar andere opvoedingsbladen ophouden.

13-10-2011 - SANTÉ
Santé inspireert! Met een Santé abonnement heeft u even tijd voor jezelf! Een tijdschrift boordevol met het laatste nieuws, gezondheid, psychologie, sport en ontspanning. Inspiratie en tips over een gezond en goed leven.

13-08-2011 - DIDAKTIEF
Verbeter uw onderwijs, neem een Didaktief abonnement Didaktief is het unieke vakblad voor iedereen die is betrokken bij het lager en middelbaar onderwijs op beroepsmatig gebied. U leest hier de verbanden die onderzoek en praktijk met elkaar in contact brengen.

03-06-2011 - ZIN MAGAZINE
Zin! Dat krijgt u van ZIN Magazine! ZIN magazine gaat over u. Kinderen uit huis, werk met bijbehorende verplichtingen behoren tot het verleden, een nieuwe fase in uw leven is begonnen. ZIN magazine informeert u over uiteenlopende zaken als gezondheid, financiƫn, vrije tijd en reizen.

23-05-2011 - HAPPINEZ MAGAZINE
Een extra dimensie in uw leven Met een Happinez abonnement haalt u het eerste mindstyle magazine van Nederland in huis. In het Happinez magazine leest u over leven met hart en ziel, psychologie, spiratualiteit en wijsheid.

03-04-2011 - PSYCHOLOGIE MAGAZINE
Een Psychologie Magazine abonnement is wetenschappelijk maar leuk! Het Psychologie Magazine geeft u een kijk op het gebied van psychologie. U leest alles over gevoel en verstand, gezondheid en therapie, relaties en persoonlijkheid, maar ook werk en loopbaan en samenleving en cultuur.

19-03-2011 - MANAGEMENT EN CONSULTING
Platform voor organisatieprofessionals. Management en Consulting is een onafhankelijk platform voor de echte organisatieproffessionaal. Managagement en Consulting bestaat uit het volgende: een tijdschrift, een nieuwsbrief en een website.

13-03-2011 - FILOSOFIE MAGAZINE
Bekijk het eens vanuit een filosofisch standpunt Filosofie Magazine gaat dieper in op de vragen die u hebt. Over de samenleving, opvoeding, uzelf, werk, gezin, het leven en de politiek. Op alle vragen die u heeft helpt Filosofie magazine uw eigen antwoord in te vullen.

13-03-2011 - HET TIJDSCHRIFT VOOR COACHING
Visieblad voor professioneel begeleiden Het tijdschrift voor Coaching (TvC) is een vaktijdschrift dat mensen inspireert om te leren en het vak van coaching toe te passen, ook brengt TvC diversiteit van de praktijk in beeld.

13-01-2011 - SLOW MANAGEMENT
Stilstaan bij organiseren Slow management is een reflectief, maar erg praktisch, kritisch, maar erg constructief. Er wordt behandeld wat organisaties zijn en hoe het allmaal in elkaar zit. Slow Management staat stil bij organiseren.

21-05-2010 - TIJDSCHRIFT VOOR COACHING - NEEM ALS COACH NU EENS WEL EEN BLAD VOOR DE MOND!
Tijdschrift Voor Coaching - Neem Als Coach Nu Eens Wel Een Blad Voor De Mond! Tijdschriften zijn nog lang niet passé. En dan wordt vier maal per jaar bewezen door het Tijdschrift Voor Coaching.

13-03-2009 - TIJDSCHRIFTEN EN VAKBLADEN
Overzicht tijdschriften en vakbladen is verplaatst Vanwege een grondige renovatie van deze website is de pagina met een overzicht van tijdschriften en vakbladen verplaatst naar tijdschriften. Op die wijze vormen de afzonderlijke besprekingen van de tijdschriften een integraal onderdeel van de rest van deze site.