Coach Opleiding Masterclass Coachen


7 September 2012 start nieuwe masterclass coachen

Datums voor de nieuwe masterclass coachen zijn weer bekend. Deze anders dan andere opleiding coaching speciaal voor professionals in het veld met zeker drie jaar praktijkervaring in het begeleiden en/of managen van mensen - zoals daar zijn managers, trainers, adviseurs, ondernemers en coaches - richt zich op het realiseren van concreet meetbare resultaten.

Coaching wordt vaak gezien als een zachte kwaliteit. In genoemde cursus leert u iets geheel anders. Puur zakelijk. Concreet, soms confronterend, en altijd de focus op het formuleren en realiseren van meetbare resultaten.

In de opleiding worden bekende heilige huisjes omver gegooid en gaat u geregeld op het andere been gezet worden. Dit wordt zeker anders dan wat u elders leert.

Deze onconventionele aanpak spreekt u aan of niet. Er is nauwelijks een middenweg. Om te ontdekken of deze opleiding iets is waar u eigenlijk al een tijd op zit te wachten, en of u hiermee een betere basis als manager, ondernemer, trainer, coach en adviseur, hangt af uw vermogen om te leren en uw vaardigheden.

Een manier om dat uit te vinden is een bezoek aan de site over deze cursus coaching en daarna eventueel een telefoongesprek met de trainer.

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
de wandelende coach


Meer info

Opleiding Professioneel Coachen
Cursus Professioneel Coachen voor professionals die werken als loopbaan- of HRM-adviseur, (interne) begeleider, opleider, leidinggevende of coachDe post-hbo-opleiding Professioneel coachen is bestemd voor professionals welke werken als opleider, coach, loopbaan- of HRM-adviseur, leidinggevende of (interne) begeleider.

Opleiding Coachend leidinggeven
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Opleiding Coachend leidinggeven - Van den Broek en Partners voor de informatie die u zoekt.

Coachen op gedrag en resultaat - geheel vernieuwde editie
Dit boek heeft voor vele duizenden managers en medewerkers de deur geopend naar de ontwikkeling van betere prestaties op het werk Met deze totaal vernieuwde editie leert u doelgericht rekening houden met de vitale rol van talent bij het managen van competenties: Praktijkgids voor verzilveren van talent.

Baanbreker
Een onmisbaar boek voor iedereen die aan het begin van zijn carrière staat of die zijn loopbaan een andere wending wil geven Moest werk vroeger een goed salaris en een lease-auto opleveren, tegenwoordig zijn we vooral op zoek naar uitdagingen en persoonlijke groei.

De essentie van leiderschap
Leiderschap gaat over verantwoordelijkheid nemen. Deze mensen deden het. En u? Leiderschap is geen natuurwetenschap. U kunt het niet leren op een business-school.