Van Deskundige Naar Trainer


Leer ook hoe u op een aansprekende en praktische manier een training met het gewenste resultaat voor ogen kunt ontwerpen en krachtig kunt faciliteren

Trainingen  ontwerpen Biedt u trainingen over uw vak en wilt u betere interactie verwerven, vaker resultaat bereiken é er meer plezier aan beleven?

In het werk! boekwerk Van Deskundige naar Trainer leert u op een aansprekende en praktische wijze een training resultaatgericht kunt ontwerpen en krachtig kunt begeleiden

Wat er in dit boek staat:

  • Uw training sessies helder maken door een praktische diagnose te doen;
  • Vanuit praktijk ontwerpen;
  • {Variatie inbouwen met activerende werkvormen;
  • Beter omgaan met weerstanden door andere gesprekstechnieken aan te wenden, de advocaat van de duivel te spelen en uitdagende stellingen en confronterende voorbeelden te gebruiken;
  • Goed omgaan met emoties van de groep en van uzelf.

Karin de Galan, en oprichter van de Galan school voor training, is specialist in het trainen van trainers. Haar kennis en ervaring komt je van het papier tegemoet. De Galan geeft concrete suggesties en maakt trainen eenvoudig. In dit boek geeft ze een werkbaar ontwerpmodel waarmee elke trainingsbijeenkomst succesvol kan worden. Eerder publiceerde zij Trainen. Een praktijkgids en Trainingen ontwerpen.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking


Meer info

pc coaching
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Coaching in het primair onderwijs
Speciaal bestemd voor begeleiders van leerkrachten zoals schoolbegeleiders, schoolleiders, adjunct-schoolleiders, intern begeleiders en nascholingsdocenten.

50 Geheimen Van De Psychologie Van Het Beinvloeden
50 Geheimen Van De Psychologie Van Het Beïnvloeden Bij coachen gaat om een doelbewuste manier van iemands gedrag en overtuigingen beïnvloeden Sterker nog: dat is zelfs expliciet de bedoeling.

NCOI - Masterclass Coaching in Organisaties
Afgerond kort programma op erkend Masterniveau met officiële Masterstudiepunten. Coaching is niet meer weg te denken uit organisaties en wordt steeds vaker ingezet als instrument voor performanceverbetering.

NCOI - Masterclass Coaching in Organisaties
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar NCOI - Masterclass Coaching in Organisaties voor de informatie die u zoekt.