Van Deskundige Naar Trainer


Leer ook hoe u op een aansprekende en praktische manier een training met het gewenste resultaat voor ogen kunt ontwerpen en krachtig kunt faciliteren

Trainingen  ontwerpen Biedt u trainingen over uw vak en wilt u betere interactie verwerven, vaker resultaat bereiken é er meer plezier aan beleven?

In het werk! boekwerk Van Deskundige naar Trainer leert u op een aansprekende en praktische wijze een training resultaatgericht kunt ontwerpen en krachtig kunt begeleiden

Wat er in dit boek staat:

  • Uw training sessies helder maken door een praktische diagnose te doen;
  • Vanuit praktijk ontwerpen;
  • {Variatie inbouwen met activerende werkvormen;
  • Beter omgaan met weerstanden door andere gesprekstechnieken aan te wenden, de advocaat van de duivel te spelen en uitdagende stellingen en confronterende voorbeelden te gebruiken;
  • Goed omgaan met emoties van de groep en van uzelf.

Karin de Galan, en oprichter van de Galan school voor training, is specialist in het trainen van trainers. Haar kennis en ervaring komt je van het papier tegemoet. De Galan geeft concrete suggesties en maakt trainen eenvoudig. In dit boek geeft ze een werkbaar ontwerpmodel waarmee elke trainingsbijeenkomst succesvol kan worden. Eerder publiceerde zij Trainen. Een praktijkgids en Trainingen ontwerpen.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking


Meer info

Masterclass Coaching Voor Professionele Begeleiders
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

De coachende interim manager
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar De coachende interim manager voor de informatie die u zoekt.

coachen op gedrag en resultaat in het onderwijs
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar coachen op gedrag en resultaat in het onderwijs voor de informatie die u zoekt.

Korte Masterclass Intervisie Coaching
Korte Masterclass Intervisie Coaching Datum: donderdag 11 april 2013 - Locatie: Utrecht, nu 20% korting en slechts � 199,- : Marijke Lingsma geeft op donderdag 11 april 2013 een korte masterclass intervisie coaching in Seats2meet, moreelspark 65 te Utrecht.