Werkvormen

Alle berichten in de rubriek werkvormen

29-04-2012 - DE SCHOONHEID VAN COACHEN - OVER VITALISERENDE COACHING
Een keur van zinvolle kaders en methodieken voor coaches besproken Een mens is in zijn levensloop en werk voortdurend in verandering. Coaching voldoet aan de gestaag groeiende behoefte om constructief mee te denken over verandering die ook verbetering is.

28-04-2012 - CREATIEF COMMUNICEREN IN BEELD EN WOORD
De meerwaarde van dit instrument is dat het werkt met beelden die mensen op een andere laag raken dan de cognitieve De trainingstool Creatief Communiceren in beeld en woord is zeer geschikt voor situaties waarin veranderingsprocessen centraal staan.

26-04-2012 - BEWEGEN IN KRACHT
Holistisch model waarin zelfhulp, coaching en therapie samengaan Bewegen in kracht is een uniek holistisch model waarin zelfhulp, coaching en therapie samengaan. Het boek leert u ervaren hoe diergedrag uw lichaamsbewustzijn kan vergroten om zo de weg vrij te maken voor zelfhelende kracht en gezondheid.

26-04-2012 - HET RONDETAFELBOEK
Ban de haast en de waan van de dag uit uw werk en leven Rondetafelgesprekken voeren is een kunst die veel te weinig wordt beoefend in organisaties. Toch leveren Rondetafels vaak veel inzicht, kennis en idee├źn op.

24-04-2012 - SPELLEN EN ANDERE WERKVORMEN
Hoe u als coach uw coachsessies kunt verbeteren en aantrekkelijker kunt maken voor uw cliënten Als coach kunt u meerdere spellen of andere werkvormen gebruiken om uw coachsessies ofwel meer jus ofwel meer diepgang te geven.

12-04-2012 - SPEL VOOR TRAINERS EN COACHES CULTUURSPEL
Op speels manier in discussie gaan over belangrijkste punten van een cultuurverandering Het cultuurspel is een tool voor de realisatie van cultuurverandering in een team, een organisatie of een afdeling.

22-03-2012 - HET RELATIESPEL
Het Relatiespel is een intelligent spel kaarten voor twee personen, met welk u uw relatie werkelijke verdieping geeftHet Relatiespel, gemaakt door relatiepsycholoog Dijkstra. Het is een vrolijke en speelse vorm om elkaar beter te leren kennen, lastige kwesties op te ruimen en de liefde te versterken.

20-03-2012 - 60 WERKVORMEN VOOR CREATIEVE SESSIES
Een nuttig boekwerk voor managers, professionele facilitators, beleidsmedewerkers, trainers, consultants welke creatieve bijeenkomsten begeleiden Creatief denken kunt u zien als als een ontdekkingsreis.

02-11-2011 - VERNIEUWING MANAGEMENTSPEL.INFO
Nu nog eenvoudiger het juiste coaching / training spel vinden De website managementspel.info is geheel vernieuwd. U vindt daar nu een eenvoudig en functioneel overzicht van alle spelvormen die u als coach / trainer kunt gebruiken.

13-02-2011 - HET GEHEIM VAN DE TRAINER
Boekbespreking Het Geheim Van De TrainerHet geheim van de trainer toolbox vindt u nagenoeg alle ingrediënten om succesvol als trainer te zijn. De doos bevat de 2e editie van de bestseller Het geheim van de trainer en de Trainer Toolbox.

03-02-2011 - GRATIS VAARDIGHEDENSPEL
Trainers, coaches, adviseurs opgelet! Gebruikt u soms of vaker een spel om uw sessies kracht bij te zetten? Overweegt u om een nieuw spel te kopen en aan uw arsenaal toe te voegen, maar twijfelt u nog vanwege de prijs? Dan is er nu een prima actie voor u.

20-09-2010 - COACHING KAARTEN
Wel of niet zogenaamde coaching kaarten gebruiken tijdens coach en/of training sessies Coachingkaarten blijken een populair middel om coach gesprekken te faciliteren en/of initiëren. Er blijken verschillende opties voorhanden.

15-02-2010 - BOEKEN IN WAAIER VORM - KENNIS ALS SNELLE HAP
Boeken In Waaier Vorm - Kennis Als Snelle Hap In de wereld van fast food, instant koffie en andere snelle producten bestaat er nu ook een boekvorm die zou kunnen doorgaan voor een soort snelle hap. Tja, de wereld evolueert, en steeds meer mensen willen informatie snel, eenvoudig toegankelijk en ontdaan van alle ballast.