ZIN Magazine


Zin! Dat krijgt u van ZIN Magazine!

ZIN magazine gaat over u. Kinderen uit huis, werk met bijbehorende verplichtingen behoren tot het verleden, een nieuwe fase in uw leven is begonnen. ZIN magazine informeert u over uiteenlopende zaken als gezondheid, financiƫn, vrije tijd en reizen. Daarnaast kunt u inspiratie halen uit een van de spraakmakende interviews, columns, adviezen en tips&trics. Ook kunt u als abonnee profiteren van interessante aanbiedingen en acties. Daar krijgt u zin van!

Zin is een erg fijn blad voor mensen die veelzijdige interesses hebben. Leuke interviews, algemene informatie, wat cultuur, culinair, reizen, financieel. En dan informatie waar je ook wat mee kunt. Echt een aanrader.

Wilt u ook genieten van informatieve, maar ook vermakelijke artikelen, leuke tips voor activiteiten en hobby's en nog veel meer? Neem dan nu een abonnement op ZIN magazine en ontvang ZIN iedere maand bij u in de bus. Kies uw abonnement en maak gebruik van de spectaculaire kortingen bij 123tijdschrift.nl!

Meer berichten in de rubriek: tijdschriften


Meer info

opleiding executive coaching
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Coachen In Het Primair Onderwijs
Een boek over coaching speciaal bestemd voor begeleiders van leerkrachten In Coaching in het primair onderwijs is coaching in een breder kader geplaatst.

weekend life coaching
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

Connect - Managementboek Van Het Jaar 2011
Menno Landings boek Connect: managementboek van het jaar 2011. Elk jaar kiest een onafhankelijke jury een managementboek van het jaar. Dit jaar (2011) is dat Connect van Menno Lanting.